Asculta concertul Red Hot Chili Peppers live de la Bucuresti

Pentru cei care s-au plans de sunetul prost de la concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucuresti, am o veste cat de cat buna.

Incepand de ieri puteti downloada in format mp3,FLAC sau ALAC concertul integral RHCP de pe National Arena de pe rhcp.com/live.

 Evident costa, dar preturile nu mi se par foarte mari: 9,95$ mp3, 12,95$ FLAC si 12,95$ ALAC. Concertul a fost inregistrat si mixat de Adam Noble si este redat integral, impartit pe piese.

Eu l-am downloadat deja si l-am si ascultat. Pot spune ca isi merita banii, iar sentimentul de a auzi publicul roman cantand alaturi de membrii formatiei Red Hot Chili Peppers e greu de descris.

Ma bucur ca cei de la RHCP au venit cu aceasta idee si ca fanii au astfel ocazia de a reasculta concertul la care tocmai au fost. Sunetul e impecabil, asa ca cei care s-au plans ca a fost sunetul prost la concert, au acum ocazia sa asculte show-ul la o calitate superioara. Pacat totusi ca n-au si varianta video… atunci chiar ar fi fost ceva extraordinar…

Despre cum a fost la concertul Red Hot Chili Peppers de pe National Arena am scris aici.

P.S. A reaparut filmuletul tribut facut de fanii romani ai formatiei RHCP. Asta in caz ca l-ati ratat

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.