Fanii RHCP adevarati nu se opresc…

… pana nu-si demonstreaza atasamentul fata de trupa care le-a marcat copilaria, adolescenta si nu numai.

Acum doua saptamani am stat mai bine de 14 ore la filmarile unui videoclip tribut pentru Red Hot Chili Peppers. A fost obositor, amuzant, interesant si uneori palpitant, iar in final ce conteaza este ca a meritat.

A fost ideea celor de la Ursus, carora tre’ sa le si multumim pentru ceea ce a iesit mai jos. Vizionare placuta!

Maine seara, pe National Arena va avea loc primul concert Red Hot Chili Peppers din Romania. Unii ar spune ca au venit cam tarziu si la noi in tara, dar eu ma bucur ca au venit chiar si acum. Eu imi doream foarte mult sa-i vad live, tocmai d-aia am fost anul trecut dupa ei la Paris si ma bucur ca voi avea ocazia sa-i vad din nou live si maine.

Blogul meu a primit acreditare la acest concert, astfel ca voi urmari show-ul de pe Arena Nationala alaturi de cei mai mari fani RHCP. Daca mi-ar fi spus cineva acum 4 ani ca o sa vad RHCP live de 2 ori in mai putin de un an, i-as fi zis ca e nebun.

Concertul face parte din turneul de promovare al celui de-al 10-lea album Red Hot Chili Peppers – I’m with you, care a fost lansat fix acum un an de zile.

Cum vi se pare clipul tribut RHCP? Cu cine ma vad maine la concert?

 Poze de la filmari gasiti pe mahmur.info

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.