Ce faci cand n-ai chef sa n-ai chef

Sunt momente in viata cand se intampla pur si simplu sa n-ai chef de nimic. Fie ca e vorba de vreo depresie, oboseala, plictiseala sau fara un motiv anume, n-ai chef sa faci nimic.

Primul instinct ar fi sa nu faci nimic.. ca daca n-ai chef, n-ai chef. Numai ca nu-ti place starea asta si parca ai face ceva, dar nu stii ce. Asa ca ne-am creat fiecare (sper) anumite ritualuri “datatoare de chef”.

 

Un dus rece, o melodie saltareata (sau nu), spart bulele din foliile de plastic, o cafea buna, o plimbare pe bicicleta si exemplele pot continua. Mai nou, am gasit chiar si o enciclopedie a chefului de viata, unde observ ca tot mai multa lume isi impartaseste momentele pline de chef de viata.

La unele am ras, la altele am plans (la figurat desigur, pentru ca eu n-am apucat sa le fac inca), iar la altele am ramas pur si simplu uimit de imaginatia unora. Cert este ca m-am inspirat si data viitoare cand o sa fiu fara chef, o sa incerc si eu sa fac cateva lucruri care la altii au functionat.

Asadar, va provoc si pe voi sa-mi spuneti ori aici pe blog, ori sa completati in Enciclopedia Chefului de viata, ce faceti voi atunci cand n-aveti chef sa n-aveti chef? Sau mai bine spus, ce va face sa aveti chef de viata?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

  1. Astazi a fost una din zilele alea in care n-am avut chef de nimic, dar nici n-am avut chef sa n-am chef. :)) Eu am cateva solutii simple:
    – iau blogurile la rasfoit sau ma opresc doar la un blog pe care l-am descoperit recent si citesc articole mai vechi.
    – de la un timp m-am lasat de seriale, asa ca ma uit la filme pe net
    – caut la televizor un film usurel sau o emisiune interesanta pe un post decent (HBO, grupul Discovery, etc.)
    – stau pe langa mama pe la bucatarie, in speranta ca o conving sa facem o prajitura :D

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.