Si-l vad si pe Snoop Dogg la Sziget

Se pare ca line-up-up de anul asta de la Sziget vrea sa-mi ofere ocazia de a vedea trupele pe care le-am ratat in concert la Bucuresti.

Dupa Placebo si The Killers, iata ca un alt artist care-a fost in concert la noi, vine la Sziget Festival 2012. Este vorba de nimeni altul decat Snoop Dogg, care pe  19 septembrie 2008 facea super show la Arenele Romane. L-am ratat atunci, pentru ca pe vremea aia eram in vizita la Amsterdam, in deplasare cu galeria lui Dinamo.

Snoop Dogg va urca pe scena de la Sziget in penultima zi a festivalului, adica pe 11 august. Vestea a venit de vineri, dar cum eu am fost plecat zilele-astea, n-am apucat sa scriu si despre asta.

Astazi s-au mai anuntat cateva nume tari la Sziget Festival 2012, pentru Metal Day. Gasiti detalii pe Urban.ro.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

  1. O sa il vedem la Sziget daca reuseste sa isi plateasca amenda de 827 $ catre statul norvegian (unde a fost prins cu sub 15gr de marihuana, adica la limita de “consum personal” – norocul lui). Glumesc, desigur. Este un “personaj” si trebuie vazut si “artistul” live la treaba. Merci pentru pont, nu aveam idee de participarea de la Sziget

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.