Si-l vad si pe Snoop Dogg la Sziget

Se pare ca line-up-up de anul asta de la Sziget vrea sa-mi ofere ocazia de a vedea trupele pe care le-am ratat in concert la Bucuresti.

Dupa Placebo si The Killers, iata ca un alt artist care-a fost in concert la noi, vine la Sziget Festival 2012. Este vorba de nimeni altul decat Snoop Dogg, care pe  19 septembrie 2008 facea super show la Arenele Romane. L-am ratat atunci, pentru ca pe vremea aia eram in vizita la Amsterdam, in deplasare cu galeria lui Dinamo.

Snoop Dogg va urca pe scena de la Sziget in penultima zi a festivalului, adica pe 11 august. Vestea a venit de vineri, dar cum eu am fost plecat zilele-astea, n-am apucat sa scriu si despre asta.

Astazi s-au mai anuntat cateva nume tari la Sziget Festival 2012, pentru Metal Day. Gasiti detalii pe Urban.ro.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

  1. O sa il vedem la Sziget daca reuseste sa isi plateasca amenda de 827 $ catre statul norvegian (unde a fost prins cu sub 15gr de marihuana, adica la limita de “consum personal” – norocul lui). Glumesc, desigur. Este un “personaj” si trebuie vazut si “artistul” live la treaba. Merci pentru pont, nu aveam idee de participarea de la Sziget

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.