Nu tasta in timp ce conduci

Sa bei si sa te urci la volan am stabilit deja ca e un lucru care ar trebui evitat. Insa nu numai alcoolul este periculos la volan ci si tastatul pe telefonul mobil, fie ca e vorba de un sms, o postare pe facebook, un twit rapid sau un e-mail.

Orice clipa de neatentie poate fi fatala, atat pentru cel care conduce, cat si pentru pasageri sau ceilalti participanti la trafic. Iar ca sa trimiti un SMS in timp ce conduci iti ia destul de mult timp, mai ales daca folosesti un smartphone cu touchscreen.

Belgienii au facut o campanie interesanta de constientizare a pericolelor ce apar atunci cand cineva tasteaza in timp ce conduce.

Campania ar fi fost perfecta daca in filmulet protagonistii ar fi purtat centura de siguranta. Adica.. nu poti sa faci oamenii constienti de o greseala, daca tu in campania ta faci o alta greseala elementara.

De retinut din campanie e mesajul ei: Nu tasta in timp ce conduci! Orice SMS, orice postare pe facebook sau pe twitter sau mail mai poate astepta.

Tu cat de des tastezi in timp ce esti la volan? :)

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

  1. Wow. As fi fost prins doar inteligenta si frumusetei spotului daca nu as fi citit si remarca privind centura de siguranta. Recunosc onest ca mi-ar fi scapat amanuntul :-)

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.