Cum sa-l votezi pe Cristian Gog la Romanii au Talent

Vineri, 11 mai 2012 va avea loc finala celei de-a doua editii a concursului Romanii au Talent, iar inca de vinerea trecuta a inceput votarea pentru cel mai talentat roman.

Preferatul meu este Cristian Gog si chiar daca pana acum n-am scris despre asta pe blog, l-am sustinut cum am putut, inclusiv cu voturi.

Daca nu stiti cine e Cristian Gog si ce-a facut pana acum la Romanii au Talent, va invit sa urmariti prestatia lui din preselectii si cea din semifinala.

Acum va voi arata cum il puteti vota pe Cristian Gog la Romanii au Talent pentru ca acesta sa castige marele premiu. Nu e un truc, nu e magie… e ceva ce poate face oricine are un telefon mobil.

Sper ca ati inteles ce si cum trebuie facut si sper ca vineri seara Cristian Gog sa devina castigator la Romanii au Talent.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

5 Comments

  1. Ca să nu cumva să aibă publicul unele probleme, să subliniez eu că aceeaşi modalitate de vot se aplică pentru TOATE telefoanele, NU NUMAI pentru Nokia 5000, de pe care a fost făcut acest tutorial :))
    Am simţit nevoia acestei sublinieri gândindu-mă la oameni ca Vasile Manu, oameni care ar putea rata şansa de a vota :)) ))))

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.