Cand il vedem si la noi?

Nu stiu cati dintre voi ati auzit pana acum de Stevie Starr, dar sunt convins ca de-acum incolo o sa-i stiti numele.

Stevie se autointituleaza “The Regurgitator Man”, adica omul care regurgiteaza. El are un talent aparte, acela de a inghiti lucruri si de a le “scuipa” inapoi in aceeasi stare. Poate sa inghita monezi, bile, pestisori vii, becuri, lacate si multe alte obiecte. Ba chiar poate sa inghita zahar, sa puna apa peste el si-apoi sa scoata zaharul inapoi, uscat!

El a participat in 2010 la Britain’s Got Talent, unde a ajuns pana in semifinale. Nu s-a lasat batut si s-a inscris si la Germanii au Talent, acolo unde a ajuns pana in finala.

Anul trecut a participat si la Cehii si Slovacii au Talent, unde, de asemenea, a ajuns cu numarul sau pana in finala (vezi reprezentatia lui din finala). Inca n-a reusit sa castige un astfel de show de talente, dar tare am impresia ca nu mai e mult pana cand o sa se intample si asta.

Pe langa faptul ca are un talent intr-adevar deosebit (nu stiu daca e un truc de magie si sincer nici nu ma intereseaza), imi place la Stevie ca nu se lasa batut si se tot inscrie la aceste concursuri de talente.

Poate, cine stie, la anul o sa-l vedem la cea de-a treia editie Romanii au Talent. Eu unul chiar as vrea sa vad cu ce poate veni in plus.

Si daca tot vorbim de Romanii au Talent, ma bucur ca anul acesta a castigat Cristian Gog si ma bucur ca de data asta a castigat “distractia”(aka spectacolul) in fata “emotiei” (aka. cazului social).

Oare la noi ar fi castigat Stevie Starr daca ar fi participat?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.