BerbeCiuc TweetMeet II – 20 aprilie 2012

Anul trecut am dat start-ul primei petreceri dedicata exclusiv celor nascuti in zodia berbecului. N-are rost sa va mai zic de ce am facut asta pentru ca stiti si voi ca berbecii sunt cei mai tari.

Ei bine, anul asta respectam traditia si la sfarsit de zodie, adica pe 20 aprilie organizam cea de-a doua petrecere BerbeCiucTweetMeet.

La fel ca si anul trecut, petrecerea va avea loc in Open Pub, iar alaturi de noi vor fi cei de la Ciuc care ne vor face cinste cu Ciuc Premium si cu nou-lansatul Ciuc Natur Radler.

Pe langa bere si voie buna, vor avea loc si traditionalele “lupte cap-in-cap”, baschet cu capul si face painting. Nu va lipsi nici “locul de dat cu capul”, special pentru berbecii cu capul tare.

Pentru ca e o petrecere dedicata special berbecilor, accesul se va face doar cu buletinul, pentru cei nascuti in aceasta zodie. Daca esti din alta zodie si vrei neaparat sa vii si tu la BerbeCiucTweetMeet II, atunci trebuie sa fii neaparat insotit de un berbec.

Din pacate, eu n-o sa fiu prezent la petrecere, pentru ca o sa ma petrec la Torino, in cadrul Congresului European PRIME, dar sunt convins ca maestrul de ceremonii Vulupe va face din BerbeCiucTweetMeet o petrecere de pomina.

Eveniment recomandat, evident, de mahmur.info | afis realizat de Andrei Bicky

P.S. Chiar daca numele sugereaza faptul ca petrecerea ar fi exlcusiva pentru cei care au cont pe twitter, sa stiti ca nu e asa si ca la party este binevenit orice berbec.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.