#BerbeCiucTweetMeet

Dupa o asteptare de un an, iata ca se si intampla prima editie de #BerbecTweetMeet, dar pentru ca avem si sponsor, am redenumit-o #BerbeCiucTweetMeet.

Am avut ideea unei petreceri doar pentru berbeci inca de anul trecut, dar lipsa timpului si-a spus cuvantul. Nici anul asta n-au stat lucurile prea roz, dar am reusit sa ne mobilizam si sa facem aceasta prima petrecere posibila.

Care-i faza?

Sambata, 2 aprilie 2011 (la mijloc de berbecime), in Open Pub (Str. Tunari nr. 65, Bucuresti) va avea loc #BerbeCiucTweetMeet.

Daca esti berbec si te dai si pe twitter (optional), atunci vino cu buletinul sau un act care sa dovedeasca faptul ca esti berbec.

Nu esti berbec? Atunci trebuie sa-ti gasesti un partener berbec, pentru ca accesul se face numai insotit de un nativ din cea mai tare zodie.

Ce se intampla acolo?

Distractie cat cuprinde, bere Ciuc si bineinteles activitati specifice berbecilor. Stiu ca sunteti nerabdatori sa aflati ce si cum (doar e specific berbecesc) dar o sa va mai tin un pic pe jar, pana sambata.

RSVP

Daca esti pe twitter, confirma pe twtvite, sau pe facebook, aici, ca sa stim si noi la cine sa ne asteptam.

Multumiri

– lui Vulupe pentru sustinere,Open Pub pentru gazduire si Ciuc pentru bere.

Augustinei pentru feedback si lui bloghita pentru ca a incercat sa faca un afis, iar apoi mi-au venit si mie ideile.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.