Treasure Hunt pe AdevarulShop.ro

Pentru ca mie imi plac provocarile si “concursurile” care te pun la incercare, am pentru voi o propunere interesanta: un treasure-hunt.

Site-ul AdevarulShop.ro, s-a rebranduit de curand si-am aflat asta in timp ce cautam niste carti pentru a le face cadou de Craciun apropiatilor. Mare surpriza am avut insa cand am vazut ca au si altfel de produse acolo, de la IT pana la jucarii si electrocasnice.

Au si un sistem fain de fidelizare, pentru ca la fiecare comanda primesti “reward points“, cu care poti cumpara alte produse de pe site.

Inca o chestie misto (si aici cei care nu stiu ce cadouri sa le ia prietenilor ma inteleg), este Gift Card-ul. Daca esti neinspirat pentru un cadou, poti sa-i oferi sarbatoritului un gift-card cu o suma stabilita de tine, pe care acesta o poate folosi pentru cumparaturi de pe AdevarulShop.ro. Asa macar mergi la sigur si stii ca isi ia ceva ce sigur ii place.

Eh.. si acum sa revenim la concurs. Ei bine, ca sa va familiarizati mai bine cu noul AdevarulShop.ro, va propun sa scotociti pe site dupa un produs recomanat de mine (e marcat corespunzator).

Nu pot sa va zic care e, pentru ca se pierde tot farmecul, singurul indiciu pe care vi-l pot da este ca o sa fie foarte util la vara. Va bag putin in ceata, dar cand o sa vedeti care e produsul o sa intelegeti la ce ma refer.

Ce trebuie sa faceti?

[list style=”check”]

  • Saptamana asta (12-19 decembrie) va trebui sa cautati pe AdevarulShop.ro, in categoria “Muzica, Film, Jocuri“, produsul recomandat de mine.
  • Apoi, trebuie sa revenit la acest articol si sa-mi lasati un comentariu cu linkul catre produs, ca sa imi demonstrati ca l-ati gasit.

[/list]

Ce castigati?

[list style=”star”]

  • Castigatorul va fi apoi ales prin tragere la sorti,
  • Premiul este un voucher in valoare de 300 de lei pentru cumparaturi de pe AdevarulShop.ro (puteti chiar sa va luati produsul recomandat de mine).

[/list]

Mentiuni

[list style=”red”]

  • Concursul dureaza pana luni, 19 decembrie, ora 12:00;
  • Toate comentariile vor fi aprobate abia la finalul concursului – asta ca sa nu copiati unul de la celalalt;
  • Comentariile fara un nume complet si o adresa de e-mail valida nu vor fi luate in considerare;
  • Intra in concurs exclusiv comentariile de la acest articol, nu si cele de pe facebook/twitter.

[/list]

Si ca tot vorbeam de retele sociale, pe cei de la Adevarul Shop ii gasiti foarte activi atat pe pagina lor de Facebook, cat si pe twitter.

Deci, va bagati in treasure hunt?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

100 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.