Cine a castigat treasure hunt-ul

Saptamana trecuta, pe blogul meu s-a desfasurat un concurs care v-a pus un pic la treaba.

A fost vorba de un treasure-hunt pe AdevarulShop.ro, in care comoara era un produs recomandat de mine, din categoria “Muzica, Film, Jocuri“ de pe site.

V-am dat si un indiciu, spunandu-va ca produsul va fi foarte util la vara asa ca tot ce trebuia voi sa faceti era sa-l gasiti. V-ati descurcat destul de bine, iar unii din voi l-ati gasit foarte usor, in vreme ce altora le-a luat ceva timp.

Produsul recomandat de pandutzu este hanoracul cu Red Hot Chili Peppers, care o sa faca senzatie la concertul de anul viitor de la Bucuresti (chiar asa.. v-ati luat bilete?).

Au fost in total 96 de comentarii, insa doar 90 dintre ele au fost valide (nume complet, adresa de mail valida + linkul corect in comentariu).

Doar unul dintre ei a castigat treasure-hunt-ul, premiul fiind de un voucher de 300 de RON valabil pentru cumparaturi de pe AdevarulShop.ro.

Dupa cum se poate vedea si mai sus, tragerea la sorti s-a desfasurat cu ajutorul site-ului random.org, iar castigatorul este Horia Grigoras.

Felicitari Horia! Vei fi contactat pe e-mail pentru a afla cum poti intra in posesia premiului.

Multumesc tuturor celor care au participat la concurs si va invit sa va abonati la newsletter-ul AdevarulShop.ro pentru a fi la curent cu ultimele informatii si promotii de pe site.

Butonul de abonare se afla in homepage, in footer-ul verde, sau pe marginea din dreapta

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.