O sa-mi fie dor de Vocea Romaniei

De mult n-am mai urmarit un show de televiziune din Romania cu un asa interes precum Vocea Romaniei, fie ca am fost in platou, fie ca am urmarit la televizor sau m-am uitat la inregistrari pe internet.

Am fost printre norocosii care au avut ocazia sa urmareasca Vocea Romaniei chiar din platou si pot spune ca o sa-mi lipseasca drumurile spre Buftea din fiecare marti si vineri.

Inca de la prima gala live la care am fost prezent am fost fascinat de tot ce se intampla si de profesionalismul celor de la PRO TV care au “importat” cu succes acest format e emisiune.

O sa-mi fie dor de glumele lui Pavel Bartos, de emotiile fiecarui concurent dinainte de a incepe sa cante, dar si de emotiile antrenorilor si de momentele tensionate ale fiecarei decizii.

Aproape la fiecare editie la care am fost in platou ii anuntam pe cei de pe twitter cate minute de publicitate urmeaza. Evident, postam asta dupa ce o auzeam pe producatoare comuncand acest lucru. Ar fi fain sa stim de fiecare data cand incepe publicitatea cam cat dureaza si atunci cand doar ne uitam la TV.

Aseara a fost finala. Mi-ar fi parut foarte rau daca n-ajungeam si la finala si ma bucur ca am avut aceasta ocazie.

Chiar daca Stefan nu era printre preferatii mei (mi-as fi dorit sa castige Iuliana sau Cristian) nu pot totusi sa nu ma bucur pentru el si sa-i urez succes in continuare.

Toti cei 4 finalisti sunt castigatori, iar diferenta de 100.000 de euro in plus din buzunarul lui Stefan n-o sa conteze chiar atat de mult. Sunt convins ca toti cei care au ajuns in galele live s-au facut remarcati, iar antrenorii vor lucra cu ei si ii vor promova.

Acum astept cu nerabdare editia de anul viitor, dar pana atunci… urmeaza a doua editie de Romanii au Talent.

Foto: Andreea Baron | mai multe poze pe pagina de Facebook Urban.ro

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleSaptamana cadourilor
Next articleCe-am facut in 2011

Related articles

7 Comments

  1. […] Toma a scris un articol foarte frumos azi noapte: “Vocea Romaniei a murit. Traiasca Vocea Romaniei!” – va recomand sa-l cititi. Tot de el sunt facute si pozele cu Cabron si LuKone din acest articol. Mai puteti citi alte pareri / vedea poze la: – echipa WeRock – Pagina de Media – Arhi – Piticu – Costin – Raluxa – Pandutzu […]

  2. Nu e vorba de pomană, Flavia. Un artist nu e doar o voce, este o poveste întreagă pe care o expune pe scenă. O melodie n-are nicio putere dacă versurile și interpretarea ei nu poartă un mesaj.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.