Ford Road Trip to Absolut SnowCocktail

Se pare ca nici in decembrie nu stau acasa. Daca anul trecut am ratat #wintertweetmeet-ul, iata ca de data asta voi spune prezent la Absolut SnowCocktail, organizat de Drinkteam.ro.

Vom fi in jur de 40-50 de onlineri din toata tara la un party legendar cu o tema foarte interesanta. Vom afla de la “maestrul” t Vio Dragomir, barman in Le General¬†Cluj, cateva tips & tricks in ale mixologiei si vom invata astfel sa ne facem propriile cocktailuri.

Vom invatacum sa preparam cele mai bune cocktailuri pe baza de vodka ABSOLUT (btw, ati vazut noua sticla?). Cine stie.. poate inventez cocktail-ul Pandutzu... .

Inca nu stiu in ce o sa ma imbrac, pentru ca dress-code-ul pentru SnowCocktail presupune sa ma costumez intr-un cocktail. Cred ca o sa merg pe varianta Pepsi Cola si vad eu cu ce ma combin pe urma… .

De baut o sa beau responsabil, evident, mai ales ca eu nu ma dau in vant foarte mult dupa alcool.

Tot in acest week-end voi avea ocazia sa testez cum se cuvine si noul Ford Focus, prin bunavointa celor de la Ford Romania.

Va fi interesant “upgrade-ul” de la Ford Focus-ul 2 hatchback pe care il conduc acum, la Ford Focus-ul 3 sedan pe care-l am pe mana in acest week-end. Am fost la test-drive cand a aparut noul Focus, dar in aia doi km cat am condus n-am apucat sa-mi fac o parere despre acest model.

Alaturi de mine in Ford Road Trip vor fi si Claudiu si Lucian de la mahmur.info, care au primit si ei cate un Focus.

Toata aventura din acest week-end poate fi urmarita pe #fordroadtrip si #snowcocktail.

Week-end fain!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

5 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.