Ciobez pentru tine

Pentru cei care se considera ghinionisti vin cu o veste excelenta. Week-end-ul acesta va avea loc un eveniment menit sa inlature ghinionul odata pentru totdeauna.

Ciobez pentru tine” este un proiect realizat de cei de la Fishington Post care isi propun anihilarea neintarziata a ghinioanelor din 2011.

Acest lucru va fi realizat prin spargerea fizica a unor diverse obiecte casante (sticle, pahare, bibelouri, farfurii etc.).

Gala Anti-Ghinion va avea loc duminica, 18 decembrie, incepand cu orele 15:00, la Planeta HamHam (str. Barbu Vacarescu, nr. 162-164). La Gala sunt invitati toti cei care s-au simtit urmariti de ghinion anul asta sau/si cei care vor sa isi suplimenteze norocul pe care il au deja.

Daca vrei sa participi si tu la “Ciobez pentru tine”, trimite pana duminica obiecte casante  la adresa redactiei Fishington Post: str. Ion Brezoianu, nr. 4, etaj 4, Bucuresti sau vino cu ele direct la Gala.

Din pacate, eu am ghinion si n-o sa pot sa ajung la “Ciobez pentru tine” (la ora aia o sa fiu in drum spre casa dupa SnowCocktail), dar ma bazez pe voi ca o sa mergeti sa-l spageti la Gala Anti-Ghinion.

Mai multe detalii despre acesta campanie gasiti pe fishingtonpost.ro, sectiunea “Ciobez pentru tine”.

Mult noroc!

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.