Road Runner

Joia trecuta am avut ocazia sa fac inca un lucru pe care mi-l doream foarte mult: sa “ma dau” cu kartul pe un circuit.

Mai facusem asta in Herastrau acum vreo 2 ani, dar nu se compara mersul printre cauciucuri cu un circuit adevarat.

[divider2]

[divider2]

Fericitul moment a avut loc pe circuitul Amckart, situat la marginea Bucurestiului, acolo unde am fost invitat sa fac cunostinta cu RoadRunner HD1, un video recorder auto de la Prestigio.

Desi ar fi trebuit sa fim 10 bloggeri concurenti, la linia de start s-au aflat doar 9, chinezu lipsind motivat (e greu cand ai 3 pici acasa.. sa-ti traiasca).

Astfel, am extras fiecare dintre noi cate un numar, urmand sa concuram in paralel cu cate un alt blogger. Pentru ca am avut “bulanul” de a trage cifra 1, am intrat pe circuit primul, alaturi de Alex Tunaru.

[divider2]

[divider2]

De mentionat faptul ca vremea de joi n-a fost foarte prietenoasa, astfel ca circuitul era ud, iar din cand in cand mai picura. Asta nu ne-a speriat deloc, ba mai mult ne-a facut sa fim mai precauti atunci cand luam virajele.

[divider2]

[divider2]

Dupa ce-am dat o tura de incalzire, am ajuns la concluzia ca se poate concura fara probleme si-am inceput sa ne dam pe bune.

Dupa ce mi-a expirat timpul, am revenit la boxe si am aflat ca urma sa concuram cu totii in acelasi timp, faza cu concuratul in paralel probabil fiind abandonata din cauza ca ar fi durat prea mult (cred).

[divider2]

[divider2]

Am profitat de avantajul de a fi facut cateva ture inaintea colegilor mei si astfel am scos al 2-lea cel mai bun timp in aceasta cursa, dupa RazvanBB, care a condus impecabil.

[divider2]

[divider2]

Am primit apoi o noua veste buna din partea fetelor de la Bortun Olteanu si anume ca mai facem o cursa. De data asta am iesit pe 3, la 4 sutimi de cart00n si, din nou, in spatele lui Razvan.

Din pacate pentru unii si din fericire pentru mine, aceasta cursa n-a fost luata in considerare in clasamentul final (un kart n-a fost cronometrat cum trebuia).

[divider2]

[divider2]

Pentru ca am iesit pe 2 in prima cursa, am primit ca premiu un RoadRunner HD1 cu care o sa filmez momente din trafic in urmatoarea perioada si care probabil or sa apara si pe trafictube.ro (a promis razvan ca-mi face cont).

[divider2]

[divider2]

Pana atunci, iata un videolog (adica aproximativ ce-am scris mai sus) inregistrat cu RoadRunner HD1, in drum spre birou*.

[divider2]

*am lasat doar primele doua minute, ca n-avea rost sa va plictisesc cu tot drumul – nu s-a intamplat nimic notabil

[divider2]

[column size=”1-2″]

Sincer, sunt destul de mandru de performanta mea, pentru ca am reusit sa ma descurc asa bine, chiar de la prima mea prezenta pe un circuit de karting.

Mi-a placut sa merg pe ploaie, chiar daca m-am invartit de cateva ori pe circuit, iar acum il inteleg pe Schumacher de ce ii placea asa mult sa mearga pe ploaie: pentru ca e foaaarte tare.

Astept cu nerabdare urmatoarea ieseala la karting ca sa-mi testez abilitatile si pe astfalt uscat.

Foto: Catalin Georgescu | Mai multe poze pe pagina de Facebook Prestigio Romania.
[/column]

[column size=”1-2″ last=”1″]

Clasamentul final

[list style=”green”]

[/list]

[/column]

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

5 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.