Janet Devlin a iesit de la X-Factor UK

De cand a inceput nebunia cu X-Factor la noi, am inceput sa urmaresc si eu ce se intampla si la editiile din afara.

Asa am descoperit-o pe Janet Devlin, o pustoaica de 16 ani din Irlanda de Nord, care m-a cucerit cu vocea ei deosebita si astfel a devenit preferata mea la castigarea X-Factor UK.

Dupa ce a cucerit juriul la auditii, Janet a continuat sa impresioneze si pe parcursul show-ului cu vocea ei.

Din pacate, reprezentatia sa din ultima gala live a fost slabuta (a uitat si cateva versuri), astfel ca Janet Devlin a parasit X-Factor UK, chiar inaintea semifinalelor.


Janet Devlin, alaturi de Kelly Rowland

Sunt convins insa ca ea a fost deja remarcata de casele de discuri si ca in curand vom putea cumpara albumele ei. A evoluat destul de mult intr-un timp atat de scurt si am incredere ca vom mai auzi de ea.

Tot printre preferatii mei de la X-Factor (si-ai lui Bogdan) era si Frankie Cocozza, care aducea un pic a Robbie Williams, insa tipul a comis-o grav “in afara scenei” si a fost sfatuit sa se retraga. I s-a urcat prea repede celebritatea la cap si asta l-a costat. Pacat de el ca n-a profitat cum a trebuit de oportunitatea care i s-a oferit.

Pe cei care-au ramas in semifinale la X-Factor UK nu i-am urmarit deloc asa ca nu stiu ce poate fiecare… ramane de vazut acum cine va fi castigator.

Foto: xfactor.itv.com

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

    • da.. intr-adevar.. frankie avea doar carisma.. nici macar vocea nu-l ajuta foarte mult…

      pana la urma a obtinut ce-a vrut… gagici :))

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.