Am cantat pentru Andrei Leonte

Miercuri seara, la invitatia Mariei si a lui Dan, am fost la un #AndreiLeonteTweetMeet pentru a ne arata sustinerea fata de Andrei Leonte, concurent la editia de anul acesta a emisiunii X-Factor.

Nu-l cunosc personal pe Andrei dar asta nu m-a impiedicat sa merg sa-l sustin, alaturi de prietenii sai. Recunosc ca nu am urmarit foarte atent show-ul X-Factor din Romania (eu sunt fan X-Factor UK), dar l-am urmarit pe Andrei in inregistrarile de pe YouTube.

Pana acum a cantat la X-Factor numai piese care imi plac si ma bucur ca nu “le-a stricat” ci mai mult le-a cantat chiar mai bine decat originalul, pe unele dintre ele.

Din ce-am gasit eu pe YouTube, imi plac: The Man Who Can’t Be MovedDream Girl si Vara Trecuta.

Ce-am facut noi miercuri seara? Ne-am adunat in Mojo (imi place cum s-a redecorat – dar e full si apuci sa canti o data la 2 ore) si am cantat doua piese pentru Andrei: Nickelback – RockStar si Goo Goo Dools – Iris (p-asta a cantat-o in ultima emisiune).  N-a fost cea mai buna cantare a gastii.. dar cu siguranta Andrei ar fi cantat mai bine ca noi…

Ne bucuram insa ca n-a fost si el alaturi de noi si sper sa mai ramana in cantonamentul X-Factor pana la finala, iar dupa aceea sa ne incante la karaoke din postura de castigator.

Pe Andrei Leonte o sa-l vedeti sambata asta, de la 20:20, pe Antena 1, la o noua runda de eliminari la X-Factor Romania. Daca o sa va placa, ar fi fain sa-l votati trimitand un SMS la 1313 cu textul Andrei in timpul emisiunii.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleLansarea Indestructibila
Next articleDau vina pe Voltaj

Related articles

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.