Am cantat pentru Andrei Leonte

Miercuri seara, la invitatia Mariei si a lui Dan, am fost la un #AndreiLeonteTweetMeet pentru a ne arata sustinerea fata de Andrei Leonte, concurent la editia de anul acesta a emisiunii X-Factor.

Nu-l cunosc personal pe Andrei dar asta nu m-a impiedicat sa merg sa-l sustin, alaturi de prietenii sai. Recunosc ca nu am urmarit foarte atent show-ul X-Factor din Romania (eu sunt fan X-Factor UK), dar l-am urmarit pe Andrei in inregistrarile de pe YouTube.

Pana acum a cantat la X-Factor numai piese care imi plac si ma bucur ca nu “le-a stricat” ci mai mult le-a cantat chiar mai bine decat originalul, pe unele dintre ele.

Din ce-am gasit eu pe YouTube, imi plac: The Man Who Can’t Be MovedDream Girl si Vara Trecuta.

Ce-am facut noi miercuri seara? Ne-am adunat in Mojo (imi place cum s-a redecorat – dar e full si apuci sa canti o data la 2 ore) si am cantat doua piese pentru Andrei: Nickelback – RockStar si Goo Goo Dools – Iris (p-asta a cantat-o in ultima emisiune).  N-a fost cea mai buna cantare a gastii.. dar cu siguranta Andrei ar fi cantat mai bine ca noi…

Ne bucuram insa ca n-a fost si el alaturi de noi si sper sa mai ramana in cantonamentul X-Factor pana la finala, iar dupa aceea sa ne incante la karaoke din postura de castigator.

Pe Andrei Leonte o sa-l vedeti sambata asta, de la 20:20, pe Antena 1, la o noua runda de eliminari la X-Factor Romania. Daca o sa va placa, ar fi fain sa-l votati trimitand un SMS la 1313 cu textul Andrei in timpul emisiunii.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.