Parazitii la GuerriLIVE by Ursus Evolution

Aseara am avut ocazia sa intru pentru prima data in studioul celor de la Radio Guerrilla, pentru ca am fost invitat la concertul Parazitii din cadrul emisiunii GuerriLIVE Radio Session.

Pentru asta trebuie sa le multumesc celor de la Ursus si lui George de la 2activepr care m-au nimerit bine invitandu-ma la acest concert.

A fost o experienta interesanta, pentru ca am avut in sfarsit ocazia sa-i vad mai indeaproape pe Cheloo, Ombladon si Freakadadisk, iar cu cel din urma am schimbat chiar si cateva vorbe.

Felicit initiativa celor de la Guerrilla si de la Ursus de a-i invita pe cei de la Parazitii la radio, pentru ca se pare ca pe celelalte radiouri n-au loc de “bumptzi bumptzi” care se asculta acum. Sincer, nici nu-mi mai amintesc cand am ascultat ultima data Parazitii la radio.

Tot cu ocazia asta l-am cunoscut si pe “maestrul de ceremonii” Bogdan Serban, care surprinzator are si in realitate aceeasi voce ca la radio.

Din studio s-a auzit foarte bine, iar ascultand astazi podcastul emisiunii, am observat ca s-a auzit bine si la radio, ceea ce e de bine pentru cei care au fost pe frecventa ieri seara. Emisiunea a fost transmisa live video pe pagina de Facebook Ursus Romania si a fost pentru prima data cand s-au folosit doua camere mobile pentru a imortaliza evenimentul.

Am scris si pe Urban.ro despre acest concert asa ca gasiti acolo detaliile picante si cu mai multe poze. De asemenea, gasiti si la Mariciu impresiile lui despre acest eveniment.

Pana acum au mai concertat la Radio Guerrilla in cadrul URSUS Evolution: Luna Amara, Alexandrina si Subcarpati. Abia astept concertul Vita de Vie de saptamana viitoare…

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.