Azi merg la Radio Guerrilla

In ultima vreme, in masina, am inceput sa ascult din ce in ce mai mult Radio Guerrilla. De obicei ascult Rock FM sau zapuiesc prin programe pana gasesc ceva care imi place, dar in ultimul timp am descoperit o serie de melodii foarte faine si imi place ca la ei pot sa ascult melodii noi de la RHCP si Coldplay.

Eh.. si tot ascultand eu Guerrilla, am vazut ca la GuerriLIVE Radio Session vin foarte multe trupe care-mi plac. Din pacate n-apuc sa si ascult emisiunea pentru ca de cele mai multe ori nu sunt la volan la ora difuzarii emisiunii (luni seara, ora 19:00). E fain insa ca pe site-ul Radio Guerrilla se gasesc podcast-urile emisiunilor si astfel am ocazia sa le ascult la birou.

In aceasta seara, la GuerriLIVE Radio Session va avea loc concertul celor de la Parazitii, prezentat de URSUS Evolution. Surprinzator sau nu, pe Parazitii i-am vazut live doar o singura data, acum vreo 3 ani, la un bal de boboci al Facultatii de Medicina.

Multumita celor de la Ursus, voi avea ocazia sa ii vad din nou live, de data asta direct din studioul Radio Guerrilla.

Puteti sa-i ascultati si voi de la ora 19:00 pe Radio Guerrilla si sa-i vedeti live din studio pe pagina de facebook Ursus Romania.

Pana acum au mai concertat la Radio Guerrilla in cadrul URSUS Evolution: Luna Amara, Alexandrina si Subcarpati.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.