Pe unde m-as da cu un Citroen DS3

Acum trei saptamani am fost taximetrist. Dar nu am condus orice taxi… ci am condus Taxiul CeRecomand. A fost o experienta foarte misto la volanul noului Citroen C4. M-am plimbat cam o ora prin Bucuresti, la ora de varf (intre 16:00 si 17:00) dar masinuta s-a comportat exemplar. Ce-a iesit vedeti pe CeRecomand.ro.

Dupa acest episod, gasca misto de la CeRecomand.ro vine cu o noua provocare pentru bloggeri. Acum avem ocazia sa ne plimbam timp de o saptamana, pe unde vrem (in Romania) cu noul Citroen DS3. Andreea Patrascu s-a plimbat deja cu ea prin Bucuresti si ne arata cateva locuri foarte misto de vizitat in capitala.

Eu prin Bucuresti m-as plimba in primul rand noaptea (pentru ca e mai liber, nu neaparat pentru ca pot sa merg cu viteza). As merge pe stradutele de pe langa casa mea.. (prietenii stiu de ce) si as face cateva ture pe magheru si pe splai.

Cu siguranta m-as opri sa vad un rasarit de pe dealul Academiei sau un apus pe Lacul Morii. Miercurea ati putea vedea parcat Citroen DS3-ul in fata la Open Pub, iar vinerea cel mai probabil in parcare la Kulturhaus (asta cand merg si nu beau, ca sa nu raman fara permis).

Acum ramane de vazut daca o sa castig!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.