Cel mai lent blogger (la mersul cu spatele)

Sambata trecuta am fost la “Ziua portilor deschise” la Carpati Motor, dealer Honda, unde am avut ocazia sa testez noile modele Honda dar si sa ma intrec cu alti bloggeri pentru un premiu substantial.

Competitia a constat intr-un test de indemanare la volanul noului Honda Jazz. Astfel, alaturi de Andra Zaharia, Vlad Bălan, Dan Dragomir, Andrei Cismaru si hoinaru, a trebuit sa merg printre jaloane, avand grija sa nu daram bila pusa pe capota masinii.


Cati bloggeri incap intr-o Honda Jazz?

Zis si facut, cu fata… . Am obtinut un timp suficient de bun cat sa-mi permita sa merg mai departe in “semifinala”, acolo unde am dat o proba de foc. A trebuit sa fac acelasi traseu, numai ca de data asta cu spatele.

Spre deosebire de hoinaru, care a dovedit o tehnica de invidiat la mersul cu spatele, eu am cam comis-o :))

In finala s-au calificat hoinaru si Vlad Balan, care au mai avut de trecut prin inca doua probe destul de grele, pentru a castiga una din masinile Honda, pentru un week-end. Invingator a fost Vlad Balan, care s-a dovedit cel mai manevrant blogger.

Pe langa concursul propriu zis, am avut ocazia sa fiu copilot intr-o masina de raliu si sa conduc si cateva modele Honda, chiar daca aveam permisul suspendat.

Am testat Honda Civic, Honda CR-V si noul Honda CR-Z. Cel mai mult m-a impresiionat bineinteles CR-Z-ul, dar mi-a placut si senzatia din CR-V, fiind prima data cand am condus un SUV.

Mai multe poze de la acest eveniment gasiti pe pagina de Facebook Honda Carpati Motor, acolo unde puteti programa test-drive-uri gratuite cu cele mai noi modele Honda.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.