Ce imi doresc de ziua mea…

…este sa pot merge aici.

Si anul acesta in intreaga Europa au loc foarte multe festivaluri de muzica. La aproape toate vor concerta Coldplay (formatia pe care mi-am propus s-0 vad live cel putin o data pana mor). Dar dintre toate aceste festivaluri, cel mai tare mi se pare Oxegen (Dublin, Irlanda). Ar mai fi si Glastonbury, dar biletele pentru acel festival s-au vandut toate intr-o zi (100.000).

Editia de anul acesta a festivalului Oxegen are in line-up cele mai multe trupe pe care vreau sa le vad live: Coldplay, Black Eyed Peas, The Script, Bruno Mars, Brandon Flowers, Pendulum, Chase and Status si deadmaus5. Celelalte trupe vin ca bonus.

Biletele pentru acest festival costa 224 de euro (cu camping) sau 200 de euro (fara camping).

O problema ar mai fi si transportul pana la Dublin, pentru ca singurele curse lowcost Bucuresti – Dublin – Bucuresti (cu blueair), care sa cuprinda tot festivalul, sunt pe 6 iulie (tur) respectiv 13 iulie (retur), ceea ce inseamna ca imi trebuie cazare si pentru serile de 6, 11 si 12 iulie. Biletul de avion costa aproximativ 750 RON.

900 Ron biletele la festival si camping + 750 Ron avionul + 100 euro cazarea (cel putin) + cel putin 200 euro bani de cheltuiala pt o saptamana la Dublin =~ 3000 Ron adica mult prea mult fata decat imi pot eu permite.

Asa ca festivalul asta ramane doar la stadiul de dorinta. In schimb, zic ca a iesit un articol util pentru cei care isi permit sa mearga.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.