Cand ai nevoie de motivatie…

Spuneam inainte de ziua mea ca imi doresc foarte mult sa merg la Festivalul Oxegen din Dublin. In momentul in care am scris articolul ala nu-mi faceam mari sperante ca acest lucru se poate intampla. Pentru ca erau multi factori de care depindea acest lucru.

Unul dintre ei era motivatia.. sau mai bine spus increderea ca voi reusi sa strang banii necesari pentru a pleca la festival.


Trupele care vor canta la Oxegen 2011

Aveam nevoie de un punct de plecare si acesta s-a concretizat datorita prietenilor mei. Recunosc ca am fost foarte surprins cand am primit cadou de la ei biletele de avion pentru Dublin (chiar daca pe moment n-am aratat asta).

Acest cadou m-a motivat si mai tare sa fac tot posibilul sa ajung acolo. Asa ca, acum cateva zile mi-am cumparat si biletele pentru festival. Nu mai e cale de intors acum si visul meu de a-i vedea pe Coldplay si The Script live e pe cale sa se implineasca.

Acum strang cureaua pentru a avea suficienti bani de cheltuiala acolo (pentru ca or sa fie ceva cheltuieli), dar acest lucru nu mai pare asa greu acum.


Warning! Pandutzu goes to Oxegen!

Le multumesc din suflet tuturor celor care au contribuit la cadoul meu si care m-au motivat sa-mi indeplinesc visul. Promit sa ma distrez la maxim acolo si pentru voi si ca o sa incerc sa nu va stresez in perioada asta cu prea multe detalii si vesti despre festival (deja pe facebook am inceput sa postez clipuri cu formatiile care vor canta la Oxegen).

Pana acum i-am corupt pe frati-miu si pe Catha sa-si ia si ei bilete la festival :D.

Multumesc!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.