Se canta pentru #vladut

Despre Vladut Andrei Decu v-am mai spus cand v-am povestit de performanta Echipei Bloggerilor la Cupa Agentiilor. Atunci bloggerii au castigat Cupa Agentiilor, iar capitanul echipei, Toma Nicolau a dedicat cele 6 goluri reusite lui Vladut.

Acesta are nevoie de  150 000 de euro pentru un transpland de celule stem. Vladut are 6 ani si a fost diagnosticat inca de la un an cu talasemie majora, o boala care il obliga sa faca lunar transfuzii de sange. Sora lui este compativila 100% si acest transplant este sansa lui pentru a duce o viata normala.

Pana acum s-au strans 80.400 de euro, ceea ce reprezinta mai mult de jumatate din suma necesara.

Pe 8 iulie 2010, se anunta un concert caritabil pentru Vladut, unde capii de afis vor fi Marius Matache (aka. make2000) & Folk Band Imperfect, Vlad Dulea alaturi de Trupa Atelier, actorul Eugen Cristea si deja celebra DreamTeamRO.

In plus, DreamTeamRO, in frunte cu Chinezu ne vor si canta o melodie compusa de nea Chini de pe vremea cand era la liceu.

Intrarea este 30 de lei, iar toti banii vor fi donati pentru Vladut. In plus, Marius Matache pune la bataie 10 CD-uri cu folk, iar Chinezu va oferi 5 carti despre China traduse chiar de el.

Asadar e un eveniment care nu trebuie ratat. Vom avea parte si de spectacol si il vom ajuta si pe Vladut.  Cine stie.. la cat am cantat in ultimul timp la karaoke, s-ar putea sa ma vedeti si pe mine pe scena :D

Ne vedem pe 8 iulie, dupa 20, la Terasa Casa Latina (sos. Panduri nr. 71).

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.