Ioi, ma ce concert frumos pentru #Vladut

Am fost aseara, impreuna cu o buna parte din Echipa Bloggerilor la concertul caritabil pentru Vladut de la Casa Latina.

Pe scena au urcat rand pe rand Marius Matache, DreamTeamRo, Vlad Dulea, Eugen Cristea si trupa Atelier.

Pe Make il mai auzisem live in concerte inca de pe vremea cand canta in deschidere pentru Tapinarii asa ca nu prea avea cu ce sa ma surprinda. A reusit totusi sa ma surprinda cu un percutionist foarte iscusit din Folk Band Imperfect, care a schimbat putin ritmul melodiilor cantate de Marius Matache la chitara.

Surpriza serii a fost DreamTeamRo, care ne-a canta si ne-a incantat cu o melodie compusa de Chinezu, pe vremea cand nu era in fruntea ZeList-ului, ci era un simplu liceean. Piesa se numeste “Ioi ma” si gratie lui Mihai Pintilie care a filmat, puteti s-o ascultati si voi…


DreamTeamRo – Ioi, ma

Cei 5 magnifici, Chinezu, Make, Vlad Dulea, Stefan Murgeanu si Claudiu Ciobanu au cantat si un cover  dupa “Knockin’ on Heaven’s Door”, acompaniati de trupa Atelier. Ei au zis ca a fost improvizatie.. eu nu prea ii cred.. dar fie ca ei… .

Cei prezenti la concert au platit cate 30 de lei intrare la concert, bani care vor ajunge integral in contul lui Vladut. Aseara s-au strans 5200 de lei, o suma bunicica, care il aduce pe Vladut din ce in ce mai aproape de operatia care ii va schimba definitiv viata.

A avut loc si o tombola in care Marius Matache, Chinezu si Stefan Murgeanu au oferit CD-uri cu folk si carti celor prezenti la concert.

Seara a fost incheiata de Vlad Dulea alaturi de trupa Atelier si actorul Eugen Cristea. Mi-a placut la nebunie vocea lui Vlad, care sincer sa fiu m-a cam dat pe spate si tin sa-l felicit cu ocazia asta. Din pacate n-am putut sa raman pana la sfarsitul concertului si n-am apucat sa-i zic si personal asta.

Concertul de aseara a fost doar o picatura din paharul pe care Vladut trebuie sa-l umple pentru a avea o viata normala. Inca mai sunt necesari bani pentru a strange suma de 150 000 de euro necesara transplantului.

Vladut Andrei Decu are 6 ani si a fost diagnosticat inca de la un an cu talasemie majora (vezi aici detalii despre boala), o boala care il obliga sa faca lunar transfuzii de sange. Sora lui este compativila 100% si acest transplant este sansa lui pentru a duce o viata normala.

Donatii pentru Vladut puteti face si aici:

Titular cont:
DECU MAGDALENA
Cont RON:
RO58BRDE120SV08158661200
Cont EURO:
RO54BRDE120SV08158741200

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.