Robbie Williams a lansat Reality Killed the Video Star

Incepand de azi, puteti cumpara noul album Robbie Williams – Reality Killed the Video Star. Eu mi l-am precomandat inca din septembrie pe al meu… am primit vineri mail de la amazon ca e pe vine.. si ar trebui sa ajunga saptamana viitoare cel tarziu. Din fericire, am ascultat deja albumul si pot spune ca merita cumparat. Puteti sa-l ascultati si voi direct de pe robbiewilliams.com .

Oricum eu v-am tot stresat in ultimul timp cu Robbie Williams, ba cu Bodies, ba cu You Know Me.. cu concertul de la Elecric Proms … alea alea.. . Ce sa zic.. sunt fan si intr-un fel profit de faptul ca nu scrie foarte multa lume despre el (din pacate) si o fac eu pentru a-l promova mai mult in Romania.

Abumul este disponibil pe iTunes, Amazon, Play, Tesco si HMV. La noi inca nu stiu daca a aparut, dar cu siguranta o sa fie cat de curant la MusicBox.

reality

Track List:

1. Morning Sun
2. Bodies
3. You Know Me
4. Blasphemy
5. Do You Mind?
6. Last Days Of Disco
7. Somewhere
8. Deceptacon
9. Starstruck
10. Difficult For Weirdos
11. Superblind
12. Won’t Do That
13. Morning Sun (Reprise)

Mie personal imi place albumul, a meritat asteptarea si este mult peste Rudebox. De pe album imi plac cel mai mult melodiile Morning sun, care vad ca ii place si Cerizei, Starstruck, care urmeaza sa fie melodia zilei, Decepticon, care incepe asemanator cu Love Somebody, Do you Mind, care este foarte energica si bineinteles Bodies. O sa va mai stresez cu Robbie Williams, mai ales daca pleaca in turneu si decide sa se opreasca si in Romania.

Foto: RobbieWilliams.com

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

8 Comments

  1. […] Robbie Williams – Starstruck Add Hello there! If you are new here, you might want to subscribe to the RSS feed for updates on this topic.Powered by WP Greet BoxPentru ca n-ati fost prea multi ascultatori de Radio Panda aseara (a fost editie pilot ), va invit sa ascultati o piesa de pe ultimul album semnat Robbie Williams – Reality Killed the Video Star. […]

  2. Salut! din motive obiective, eu nu mi-am putut precomanda albumul :( nu stii cumva cand apare la noi prin magazinele de specialitate? si eu am ascultat albumul pe site, vreau neaparat sa il cumpar…

  3. Cat de curand o sa fie disponibil la Music Box. Nu stiu sa-ti zic exact cand. ei de obicei fac rost de albume foarte repede.. probabil saptamana viitoare..

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.