Robbie Williams is back

Aseara am fost la concertul Robbie Williams de la BBC Electric Proms. difuzat live la Liberty Center, impreuna cu OLiX, Tara si Ruxy. Foarte misto ideea asta, pentru ca le ofera si altora sansa de a-l vedea real time pe Robbie. Cu toate ca nu se compara atmosfera de la un concert cu cea dintr-o sala de cinema, pot sa spun ca m-am simtit foarte bine aseara. Am cantat, am batut din palme.. din pacate nu puteam sa ma si ridic sa dansez, pentru ca i-as fi deranjat pe cei din spate :)) .

Robbie Williams e in forma si a facut un show foarte bun, iar band-ul din spate e pur si simplu bestial !!  A cantat vreo 5 melodii de pe viitorul sau album, Reality Killed the Video Star, dar si hiturile care l-au facut celebru: Angels, Come Undone, Feel, Millenium si Supreme. Cred ca incepand de anul viitor ar trebui sa ne asteptam la un turneu de promovare al noului sau album si sper sa faca o oprire si la noi. Daca nu, eu oricum ma duc dupa el :d

Acum va las cu melodia de la bis, Video killed the radio star:

Later edit: Am vazut la OLiX, si pe RobbieWilliams.com ca acest concert a intrat in cartea recordurilor ca fiind concertul cu cele mai multe difuzari live sustinut vreodata.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.