Cum fu la #lafilm District 9

Aseara am fost cu ditamai gasca de twitteristi(si nu numai) la District 9, la Cinema Pro. Parerile au fost impartite dupa ce-am iesit de la cinema, dar mie personal mi-a placut. M-a surprins inca de la inceput. Nu e genul de film obisnuit cu extraterestrii.. cu americanii care ii omoara.. etc. Dimpotriva, de data asta extraterestrii nu ataca pe nimeni, nu ataca New York-ul sau Washington-ul.. ci se stabilesc deasupra Johannesburg-ului, tocmai in Africa de Sud.

Mi-a placut cum a fost filmat (seamana putin cu Cloverfield, care de asemenea m-a surprins) si mi-a placut cum a jucat actorul principal. Ce nu mi-au placut au fost secventele care au fost un pic cam scarboase. Exista posibilitatea ca dupa primele 30 de minute sa va plictisiti si sa vi sa para o mare porcarie, dar merita vazut pana la capat. Cam asta e review-ul meu.. acum va las sa vedeti si parerea celorlalti, intr-un review realizat de OLiX.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.