Ziua mea in cifre…

119

Se pare ca anul acesta contorul s-a oprit la 119. As vrea sa le multumesc celor 119 persoane care mi-au urat ieri “La multi ani !” . Inseamna mult pentru mine sa stiu ca am atat de multi prieteni.. care stiu cand e ziua mea :d Dintre acestia 28 au preferat sa-mi dea SMS (bonus pentru Pisi Pus care a fost si prima si a 2-a… adica si pe cosmote si pe vodafone ), 8 m-au sunat, 9 m-au felicitat pe twitter7 m-au felicitat pe blog, 8 pe hi5, 2 persoane m-au felicitat pe mail, o persoana pe monden.info, iar restul pe messenger sau live. Am avut si 5 articole dedicate mie:  Ana, Ceriza, pHLo, justDan si Ionut Puiu. (daca am ratat vre-unul sa ma anuntati :p )

Bineinteles ca si anul acesta au fost persoane care au uitat de ziua mea… si persoane care nu ma asteptam sa uite… dar ata ete.. shit happens. M-au felicitat totusi persoane de la care chiar nu ma asteptam.. deci oarecum se compenseaza :p Mai multa atentie la anu’ !!

Gata si cu ziua mea.. am fost foarte plimbaret ieri.. incercand sa “cinstesc” cat mai multi.. si m-am simtit foarte bine :d Daca acum doi ani au fost doar 42, anul trecut 78, iar anul acesta 119, la anu vreau sa ajung pana la 150 :d

As vrea sa multumesc pentru cadouri colegilor de la facultate si colegilor de la apropo.ro, showbiz.ro si tare.ro

Si.. cel mai important.. multumesc mamei mele si matusii pentru cel mai tare cadou:

panda-cake

Reteta o gasiti aici

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.