Exploding Kittens, acum si ca aplicatie pe iOS

Fix acum un an de zile, Exploding Kittens, un joc de carti foarte amuzant, reusea sa stranga doua milioane de dolari in 24 de ore pe Kickstarter. La finalul campaniei, aproape 220.000 de oameni au contribuit la realizarea acestui joc, in total adunadu-se 8.78 de milioane de dolari.

Intre timp toate jocurile au fost livrate catre cei care au ales sa sustina acest proiect pe Kickstarter, iar acum doritorii isi pot comanda jocul cu doar 25 de dolari.

Exploding Kittens

Eu am fost printre cei care l-au comandat in prima zi, iar la editia cu numarul 8 de Bloggers Lan Party, l-am inaugurat alaturi de o gasca mare de iubitori de pisici :)) E un joc chiar amuzant si chiar daca la inceput ne-am incurcat noi prin reguli, l-am invatat destul de repede.

Ei bine, vestea de azi este ca tocmai si-au lansat si o aplicatie mobile, disponibila momentan doar pe dispozitivele cu iOS, cu ajutorul careia te poti juca impreuna cu prietenii tai acest joc, direct de pe telefonul mobil sau de pe iPad.

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/_2xuIguiaSo?rel=0&showinfo=0″ maxwidth=”640″]

Partea “proasta” este ca momentan nu se poate juca online, ci doar cu prietenii aflati in apropiere (foloseste un sistem interesant de conectare prin bluetooth si wi-fi). Un alt dezavantaj ar fi ca e pe bani, dar nu costa chiar atat de mult (2$).

Partea buna e ca in urmatoarele 4 zile toate bonusurile care in mod normal vor fi pe bani, sunt gratuite (pachete de carti noi, avatare speciale, etc.). Este momentan varianta 1.0, urmand ca in periaoda urmatoare sa fie dezvoltata mai mult si, cel mai probabil sa fie lansata si pentru cei care folosesc Android.

Descarca aplicatia

Eu mi-am instalt deja acest joc si sper sa gasesc cat de curand o gasca cu care sa ma “duelez” la Exploding Kittens. Amatori? :D

via Ceriza

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.