Romania e activa!

In vreme ce eu fluturam steagul de zor la Sziget Festival, un grup tare fain de patru biciclisti ajungeau in sfarsit acasa dupa o aventura de 2.500 de km in jurul Romaniei, in cadrul campaniei Ciuc Radler Romania Activa.

Am fost un pic suparat ca au ajuns la destinatie un pic mai devreme decat era planuit, pentru ca astfel am ratat ocazia de a-i intampina si felicita personal, dar e bine ca o pot face macar virtual.

Romania Activa - Ciuc Radler

29 de zile a durat intreaga lor aventura prin tara, iar rezultatul a fost unul demn de Cartea Recordurilor: cel mai mare desen pe GPS din tara, cu bicicleta, in forma de lamaie.

N-a fost deloc usor si sunt convins ca a fost o experienta care i-a schimbat un pic pe cei patru si care i-a unit foarte tare.

Ciuc Radler Romania Activa 04

Le urmaream postarile de pe Facebook si toti se aratau usor “dezamagiti” de faptul ca s-a terminat si ca nu mai au de parcurs in fiecare zi zeci de km pe bicicleta. Intrasera intr-un ritm foarte bun si intr-o rutina ce-i facea sa se simta in largul lor.

Cel mai fain insa mi s-a parut ca pe langa ei, s-au alaturat acestei campanii si alti biciclisti care au facut portiuni de traseu alaturi de ei.

Daca ii mai punem la socoteala si pe cei peste 1.000 de sustinatori de pe pagina Ciuc Radler Romania Activa putem spune ca intr-adevar nu au fost singuri in aceasta aventura.

Romanii sunt activi, dar trebuie cateodata sa-i impinga cineva de la spate sau sa le arate ca se poate orice, iar Alex, Irina, Ruxandra si Cristian ne-au demonstrat asta.

Ciuc Radler - Romania Activa 2015

Va invit sa urmariti la Elena un jurnal de drum tinut de Alexandru pe traseu, la Vlad o selectie cu cele mai frumoase 20 de poze din aceasta aventura, la Sabina un infografic cu ce-a inseamnat toata nebunia asta, la Ariel gasiti 5 sfaturi pentru cei care vor sa porneasca la un drum lung cu bicicleta de la acelasi Alexandru, iar Cristian ne povesteste cum a ajutat aceasta aventura intreaga comunitate de biciclisti.

Sper sa mai avem parte de astfel de campanii de incurajare a unei vieti active!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.