Mergem sa #construim din nou

Dupa ce anul trecut am reusit alaturi de voluntarii Habitat for Humanity Romania sa construim 10 case in 5 zile pentru 10 familii nevoiase din satul Baltesti, judetul Prahova, anul acesta repetam experienta, dar pe doua fronturi.

De data asta, in perioada 1-5 octombrie 2012 voluntarii vor fi impartiti in doua orase diferite, in Oradea, judetul Bihor si in Preajba, judetul Dolj.

 

   

Vor fi construite astfel 11 case (de la fundatie pana la acoperis) in numai 5 zile, iar 3 case deja incepute din Preajba vor fi finalizate.

La fel ca si anul trecut va fi dedicata si o zi speciala bloggerilor, astfel ca marti, 2 octombrie 2012, alaturi de alti 19 bloggeri din Bucuresti si inca 10 bloggeri din Craiova voi ajuta la construirea caselor din Preajba. (vezi planul caselor)

Si cum lucurile nu sunt chiar atat de simple, de data asta o sa am nevoie de ajutorul vostru. Costurile deplasarii unui voluntar pe santierul BigBuild 2012 este de 200 de RON, bani care nu vor fi acoperiti de cei de la Habitat for Humanity.

Trimite-ma pe santier!

Pentru a strange aceasta suma mi-am deschis un cont de donator pe BigBuild, acolo unde puteti dona bani pentru ca eu sa ajung pe santierul BigBuild 2012. 

Eu mi-am propus sa adun 500 de RON, pentru ca orice banut adunat peste cei 200 RON necesari deplasarii mele la Preajba vor intra in contul familiei pe care o voi ajuta. Practic le oferim oamenilor astora sansa la un viitor mai bun. O casa noua si cativa bani “de buzunar” cu care sa treaca mai usor peste greutati.

 Iata ce familii vom ajuta la BigBuild 2012!

 Mai multe detalii despre proiectul BigBuild 2012 gasiti aici

 Vezi cum a fost anul trecut!

Update: Se pare ca problema transportului si a mesei pentru bloggeri a fost rezolvata. Multumim Ad Venture si Vodafone pentru implicare.

Donatiile se primesc in continuare. Toti banii vor ajunge la familiile de la Preajba.

P.S. Am adunat deja 60 RON :D

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.