Autovot 2012

Automarket.ro continua si in acest concursul anual in care publicul isi alege masinile preferate din cele lansate anul trecut in Romania.

La fel ca anul trecut Autovot 2012 are si o sectiune dedicata special blogosferei, in urma careia se va alege “Masina Bloggerilor”.

Mi-am ales si eu masinile preferate, iar in cele ce urmeaza voi incerca sa-mi si motivez alegerile.

Autovot 2012
Am votat cele mai tari maşini
lansate în România în 2011

 

Maşini accesibile
car
Locul 1: Ford Focus
Maşini premium
car
Locul 1: Porsche 911
Locul 2: Mini Coupe
Locul 3: Audi A6

 

Votează şi tuMai multe detalii pe Automarket

[divider2]

Masini accesibile

Am avut ocazia anul trecut sa conduc doua din masinile propuse de cei de la Automarket, asa ca era normal ca acestea sa se afle in top.

Ford Focus – In viata de zi cu zi conduc un Ford Focus mk2 din 2007 si sunt foarte multumit de cum se comporta. La finalul anului trecut am avut ocazia sa testez un week-end intreg si noul Focus, iar impresia a ramas aceeasi: se comporta excelent pe drum, e stabila, ofera siguranta si consuma si putin (acum depinde cat te dai tu la ea).

Citroen C4/DS4 – Noul Citroen C4 a fost folosit pe post de Taxi in primavara anului trecut si am avut si eu ocazia sa fiu “taximetrist” pentru o ora, pe strazile din Bucuresti. A fost prima masina cu cutie automata pe care am condus-o si mi-a luat ceva timp pana sa ma obisnuiesc cu ea, dar per total mi-a placut cum s-a condus, mai ales prin Bucuresti, la ora de varf (eu am mers de la 16:00 la 17:00). Alte impresii din taxiulCeRecomand vedeti aici.

Volkswagen Beetle – Din pacate n-am apucat sa conduc noul Beetle pana acum asa ca nu pot sa-mi dau cu parerea despre cum se conduce. Am stat in schimb in dreapta intr-un Beetle mai vechi si daca e la fel de misto si noul model, atunci chiar merita cumparat.

[divider2]

Masini Premium

Ca sa ajungi sa conduci masini din categoria asta e foarte greu (doar daca nu cumva te numesti Bobby Voicu si conduci Ferrari pe circuit), asa ca alegerile sunt pur subiective.

Porche 911 – dintre toate marcile de masini sport, clar Porche este preferata mea. Si cum 911 era singurul din topul Autovot nu puteam sa nu-l pun pe primul loc. Sper sa am ocazia sa si conduc un Porche in viata asta…

Mini Coupe – Ati vazut “The Italian Job”? Daca da, atunci stiti despre ce vorbesc. Daca nu, uitati-va la film si o sa intelegeti despre ce vorbesc.

Audi A6 – discretie, eleganta, eficienta – cred ca spune tot.

[divider2]

Astea sunt alegerile mele pentru Autovot 2012. Daca vrei sa-ti dai si tu cu parerea si sa castigi unul din premiile puse in joc, voteaza si tu cu ajutorul aplicatiei de Facebook.

Daca esti blogger si vrei sa decizi “Masina Bloggerilor” citeste aici ce trebuie sa faci. E cu premii speciale si pentru bloggeri.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.