Programul complet pe zile si ore de la UNTOLD 2019

0

Editia cu numarul 5 de Untold se anunta intr-adevar legendara si iata ca avem in sfarsit si programul complet al festivalului, cu zilele si orele la care vor urca pe scena artistii invitati anul acesta.

Ne asteapta iarasi patru zile si patru nopti de nebunie in care va trebui sa alergam de la o scena la alta, dar pana la urma acesta este totusi farmecul unui festival de o asa amploare.

Ziua de joi incepe cu baietii din Partydul Kiss FM si continua la main-stage cu live-act-urile oferite de Smiley, Tove Lo si James Arthur si se incheie in stil EDM cu Tujamo, W&W si Dimitri Vegas & Like Mike si Steve Aoki, atat in varianta “solo”, cat si in varianta de 3 Are Legend.

In rest, la celelalte scene, trebuie vazuti musai si Grasu XXL, Camo & Krooked, Pendulum DJ Set b2b Friction, Oxia, Alborosie si toata nebunia de la scena de trance, Temple.

Ziua de vineri sau mai bine zis, ziua lui Armin (care se va incheia cu un show exclusiv incepand cu ora 00:00), incepe cu Basska si Subcarpati ca trupe locale, dupa care o dam in rapareala cu Stormzy (cel care a fost headliner la Glastonbury anul acesta si este unul din cei mai pe val artisti britanici la momentul actual) si cu legenda Busta Rhymes dupa care intra nebunul de Timmy Trumpet. Seara se incheie cu Armin van Buuren pana dimineata devreme.

La celelalte scene nu trebuie sa ratati Solomun, Boris Brejcha, Nane, showcase-ul Culese din Cartier, Borgore si Akua Naru.

Sambata ne revenim dupa Armin, asa ca incepem distractia mai tarziu pe main-stage cu Manuel Riva, Oscar & The Wolf si Bastille dupa care o dam iar in EDM cu Danny Avila x Flying Steps, Don Diablo si Fedde le Grand. Aici a ramas un loc liber de la 4 jumate pana dimineata, asa ca eu zic ca s-ar potrivi la fix DJ Shiver sa incheie aceasta seara, motiv pentru care am facut un event de sustinere a acestei idei. 

La celelalte scene, nu trebuie ratati Deliric x Silent Strike cu Muse Quartet, Rusko, Sub Focus b2b Wilkinson, Tale of Us, ATB, Andrew Rayel si Mihail.

Duminica suprema ne propune mega show-ul lui Robbie Williams de la ora 21:30, iar inainte de asta ii mai avem si pe Kungs si pe Tinie Tempah. Seara se incheie cu Nicky Romero, David Guetta, Martin Garrix si Umet Ozcan.

Daca mai aveti cand, poate dati o fuga si pe la Seth Troxler, Macanache, Parazitii, A. Skillz & Krafty Cuts, Dub FX, Markus Schulz, Emma Hewitt, Black Coffee si Tanya Stephens.

Asadar, e un program incarcat, dar ne descurcam noi. Ziua mea preferata o sa fie insa duminica, din motive de Robbie Williams, dar abia astept sa vad si ce ne-a pregatit Armin van Buuren vineri noapte.

Cum ti se pare programul de anul acesta de la Untold?

 

Previous articleEd Sheeran la Bucuresti (galerie foto & recenzie)
Next articleCum a fost la Neversea 2019 (foto + video + recenzie)
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.