Line-up-ul final de la Neversea 2019!

0

Ne mai despart fix trei saptamani de cea de-a treia editie a festivalului Neversea si astazi a fost anuntat si line-up-ul complet.

Se anunta o editie foarte misto si anul acesta cu Jessie J, Sean Paul, G-Eazy, Steve Aoki, DJ Snake, Afrojack si multi altii.

Astazi s-au adaugat pe lista artistilor care ne vor tine pana la rasarit pe plaja Neversea, ATB, Danny Avila, Gianluca Vacchi, Kadebostany, Lucas & Steve, Mamut Orhan, Matoma, Ofenbach (live), Will Sparks si o groaza de artisti romani printre care ii mentionez pe Inna, Grasu XXL (live), The Motans, Delia, Manuel Riva pe main-stage, toata crema rapului romanesc (Parazitii, Guess Who, Spike, Macanache, CTC, gasca Culese de Cartier, Satra BENZ, Nane, El Nino), Kristian Nairn (aka Hodor), fratele DJ Shiver (recomand show-ul lui 10/10), Valentino Khan + inca o groaza de alti DJ pe care nu-i stiu eu asa bine din zona de techno, deephouse si alte genuri.

Iata cum arata line-up-ul complet la Neversea 2019!

Ce sa mai, o sa fie chiar misto intre 4 si 7 iulie la Constanta, pe plaja Neversea. Inca mai sunt abonamente disponibile pe neversea.com la 549 de lei.

In plus, pregatesc si eu ceva misto impreuna cu Peroni anul acesta la Neversea, asa ca fii pe faza pe contul meu de instagram.

Previous articleRobbie Williams vine la UNTOLD!
Next articleEd Sheeran la Bucuresti (galerie foto & recenzie)
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.