Primul concert LIVE sustinut de o holograma (P)

Evolutia tehnologiei nu inceteze sa ma uimeasca, iar acum doua saptamani am avut sansa sa vad live primul concert din lume sustinut cu ajutorul unei holograme.

S-a intamplat acum doua saptamani la evenimentul organizat de Vodafone Romania cu ocazia prezentarii noii tehnologii Supernet 5G pe care o vor oferi utilizatorilor.

Formatia Vita de Vie a sustinut un concert la Romexpo alaturi de cativa invitati, Alexandrina, Gojira & Planet H, Muse Quartet, dar si cu un invitat mai special, pe numele sau Luca, un tanar chitarist de perspectiva, dar cu o mare frica de scena.

Inainte de a ni-l prezenta pe Luca, Adrian Despot, solistul trupei Vita de Vie, ne-a povestit un episod similar de la inceputurile sale in muzica, atunci cand intr-un concert s-a ascuns dupa boxe, tocmai din aceeasi frica de scena.

Luca si-a invins insa aceasta frica, datorita tehnologiei 5G ce i-a permis sa cante live, in acelasi timp cu formatia Vita de Vie, piesa “Dur de-a dura”, in timp ce el se afla undeva la vreo doi km distanta, intr-un studio, iar pe scena noi am putut sa vedem doar holograma lui.

S-au mai facut concerte cu holograma in lume, insa de fiecare data a fost vorba de inregistrari ale unor artisti care din pacate nu mai sunt printre noi. De data asta totul s-a intamplat insa live si cred ca daca nu vedeam cu ochii mei, n-as fi crezut ca e posibil asa ceva.

Mi s-a parut un mod foarte misto de a demonstra cat de rapida este tehnologia Supernet 5G si acum nu ma gandesc la cat de multe alte chestii se vor putea face in viitor datorita acestor viteze foarte mari de transfer de date. Viitorul e prezent!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.