Festivalul care incheie vara – Fall in Love cu Liam Gallagher, Disclosure si Kaiser Chiefs

0

Sezonul festivalurilor de vara aceasta din Romania se incheie cu un festival nou nout, ce ii va aduce pe scena pe Liam Gallagher, Disclosure, Kaiser Chiefs, Kovacs si pe multi altii.

Acesta se numeste Fall in Love si are loc la tranzitia dintre vara si toamna, adica intre 31 august si 1 septembre 2019. Festivalul se va desfasura la Palatul Mogosoaia si ne propune un line-up interesant.

Pentru prima data la noi in tara, vom avea ocazia sa dansam live pe hiturile Oasis, dar si pe noile piese lansate de Liam Gallagher. Tot in premiera ii vom vedea si pe britanicii de la Disclosure, insa din pacate doar in varianta DJ set si ca sa completam lista de “imigranti” britanici, Kaiser Chiefs revin in Romania dupa 11 ani pentru un show plin de energie.

O alta premiera, de data asta doar pentru Bucuresti, va fi si show-ul facut de cantareata olandeza Kovacs, care ne-a cucerit cu vocea ei de blues inca din 2014 si care ne-a mai vizitat tara in 2016 la festivalul Jazz in the Park.

Pe langa lista de artisti internationali, line-up-ul este completat si de cateva trupe locale: Suie Paparude, Jurjak, The Mono Jacks si FiRMA. In perioada urmatoare vor mai fi anuntati si alti artisti, dar la cum arata pana acum, se anunta un festival mai mult decat interesant.

Abonamentele pentru cele doua zile de festival s-au pus deja in vanzare la pretul de 129 de lei + taxe pe bilete.ro.

Previous article10 milioane de oameni au urmarit simultan concertul lui Marshmello din Fortnite
Next articleCel mai bun moment sa te apuci de Game of Thrones
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.