Florence + The Machine, 30 Seconds to Mars si Bring Me The Horizon, headlineri la Electric Castle 2019!

0

Wow! Just wow! Nu-mi gasesc cuvintele la cat de entuziasmat sunt in momentul asta!

Chiar daca stiam de ceva vreme ca urmeaza un astfel de anunt, chair daca orasele erau deja impanzite cu numele din titlu, parca tot nu-mi venea sa cred ca asta chiar o sa se intample!

Dar da, se intampla! Florence + The Machne, Thirty Seconds to Mars si Bring Me The Horizon vor fi capii de afis la editia cu numarul 7 de Electric Castle!

Anuntul vine dupa o campanie foarte misto de teasing, in care timp de o saptamana orase mari din Romania au fost impanzite cu afise negre ce aveau printate doar cele trei nume. Asta a dat nastere multor speculatii, multi banuind ca ar fi vorba de Electrc Castle, dar au fost si oamenii care se gandeau ca poate se lanseaza un nou festival sau ca renaste B’estFest.

Ei bine, iata ca speculatiile s-au adeverit si vom avea cu siguranta cel mai tare line-up de pana acum la Electric Castle. Pe langa numele anuntate mai sus, tot azi au mai fost confirmate cateva trupe la fel de misto: The Vaccines, While She Sleeps, Chinese Man, Sofi Tukker, Viagra Boys si multi altii.

Si cand te gandesti ca asta e abia primul anunt. Florence + The Machine vor concerta vineri, Bring Me The Horizon vor fi sambata, iar festivalul va fi inchis de Thirty Seconds to Mars. Mai urmeaza asadar cel putin inca doua nume sper eu ca la fel de mari, pentru zilele de miercuri si joi, plus multe alti artisti.

Electric Castle 7 are loc in perioada 17-21 iulie 2019, langa Castelul Banffy din Bontida, jud. Cluj. E momentul sa va cam luati abonamentele inca de-acum, pentru ca am mare banuiala ca o sa fie sold-out cu cateva luni inainte :D Le gasiti pe electriccastle.ro de la 399 de lei in sus.

Previous articlePrimele nume confirmate pentru Summer Well 2019
Next articlePrimii headlineri anuntati la Reading Festival 2019
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.