Ziua cu trap de la Sziget Festival 2018

0

In a cincea zi de Sziget Festival i-am vazut live pe Satra BENZ, singura trupa romaneasca de la acest festival, pe Liam Gallagher, Dua Lipa si pe Desiigner.

Dupa o scura incursiune pe la main-stage unde l-am vazut pe Kaleo, a sosit momentul sa vedem si prima trupa romaneasca de anul acesta de la Sziget Festival, adica pe Satra BENZ. 

Baietii si-au facut show-ul obisnuit, chiar daca asa cum era de asteptat n-au fost foarte foarte multi oameni. Adica nu cati sunt de obicei la show-urile lor. Lucru de altfel normal, avand in vedere ca e o trupa care cand doar in limba romana, la un festival international unde nu vin chiar atat de multi romani care sa fie si fani ai muzicii trap.

A urmat apoi concertul lui Liam Gallagher, despre care nu prea am ce sa spun prea mult, asa ca imi concentrez atentia catre capul de afis al serii a fost insa Dua Lipa, care a avut primul ei headline show din cariera la un festival atat de mare precum Sziget.

Artista kosovara a venit imbracata foarte sumar si a facut un show foarte bun. M-a surprinsa ca a venit cu band, cu o productie misto si chiar se vede ca si-a dat silinta pentru acest concert.

Si daca am inceput ziua pe ritmuri de trap, am zis sa o inchei la fel, asa ca m-am pozitionat strategic in cortul A38 la concertul Desiigner.

Adevarul e ca n-aveam cum sa nu ascult live piesa aia cu “Panda, panda panda”.

Chiar da nu stiam decat piesa aia m-am simtit super misto la show-ul lui. Nu intelegeam eu mare lucru din ce zicea el acolo, dar atmosfera a fost dementiala.


Va las vlogul din ziua 5 ca sa vedeti cum s-a simtit si pe viu aceasta zi.

 

What you SZI is what you GET!

 

Previous articleCea mai tare zhurpriza de la Sziget!
Next articleAm descoperit o scena secreta la Sziget
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.