Ne-a cam plouat la Arctic Monkeys in ultima zi de Sziget

Ultima zi de Sziget 2018 a venit la pachet si cu niste ploaie, dar ne-au facut cei de la Arctic Monkeys sa uitam de ea. Bonus, un party Elrow genial, Gorgon City Live, Gogol Bordello si Nothing But Thieves.

Ultima zi de Sziget Festival 2018 a inceput chiar frumos, cu vreme frumoasa si voie buna. Responsabili de voia buna au fost bineinteles baietii de la Gogol Bordello.

Sunt dementiali de fiecare data si alaturi de Dubioza Kolektiv, duc muzica balncanica la urmatorul nivel.

Numai ca imediat dupa show-ul lor a inceput urgia si a venit o furtuna peste noi. De voie, de nevoie, ne-am ascuns in cortul A38, acolo unde i-am revazut pe baietii de la Nothing but Thieves.

Anul trecut au anulat concertul cu 10 minute inainte sa urce pe scena asa ca erau obligati sa se revanseze. Si au facut-o cu brio caci ne-am simtit chiar bine la concertul lor.

Intre timp s-a mai domolit ploaia, dar tot a trebuit sa ne echipam cu pelerine de ploaie, mai ales daca voiam sa stam cat de cat in fata la concertul Arctic Monkeys.

Nicio sansa insa sa ajung prea in fata, asa ca am ales sa ma bucur de concert de la gardul ce despartea publicul.

Arctic Monkeys chiar au facut un show misto si-am inteles acum de ce voia toata lumea sa-i vada atat de mult. Chiar daca ultimul album nu m-a dat pe spate, m-am bucurat de concert pana la final.

Seara am incheiat-o cu Gorgon City la A38 si cu show-ul Elrow de la Dance Arena.


Daca vrei sa vezi cum a fost ultima zi de Sziget Festival, baga un ochi pe vlogul zilei.

What you SZI is what you GET!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.