Kendrick Lamar, huiduit la Sziget

0

Editia cu numarul 26 a Sziget Festival a inceput in forta cu show-urile facute de Kendrick Lamar, Lykke Li, Stormzy si Clean Bandit.

Este pentru al optulea an consecutiv cand ma aflu pe Insula Libertatii si este un sentiment foarte misto de fiecare data cand revin aici.

In fiecare an insula Obuda din Budapesta se transforma intr-un oras intr-un oras, aici unde mii de oameni de toate nationalitatile, uita de griji si se simt liberi o saptamana intreaga.

Distractia pe main-stage a inceput devreme cu cei de la Clean Bandit, care-au deschis cu brio festivalul. Fata de ultima data cand i-am vazut in cortul A38, formatia britanica a evoluat foarte mult si ce-i drept a si lansat o groaza de piese care-au devenit hituri.

Imediat dupa, a urcat pe scena noua senzatie a rapului britanic, Stormzy. Nu prea stiam eu piesele lui, dar a fost mega haos in public. Mosh-pit-uri si multa transpiratie ar putea fi titlul urmatorului sau album.

O surpriza placuta a fost artista suedeza Lykke Li, pe care o stiam doar dupa piesa aia cu “I follow rivers”. Foarte misto show-ul facut de ea si cu ocazia asta mi-am dat seama ca stiam mai multe piese de la ea decat credeam.

Omul zilei a fost evident, Kendrick Lamar, care insa s-a lasat asteptat cam vreo 45 de minute, motiv pentru care si show-ul sau a fost mai scurt decat trebuia. Asta a atras evident si nemultumirile celor prezenti.

Adevarul e ca dupa ce stai mai bine de-o ora ca sardinele, te cam enervezi. Per total insa, show-ul sau, chiar daca a fost scurt a fost misto. N-a fost nimic spectaculos in ceea ce priveste productia in sine, dar lumea parea sa stie toate versurile astfel ca n-a contat decat muzica.


Va las acum si cu vlogul din prima zi de Sziget 2018, ca sa vedeti si cum a fost pe bune atmosfera.

What you SZi is that you GET!

Previous articleE nevoie de sustinere pentru a face performanta
Next articlePentru asta am venit la Sziget
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.