Am descoperit o scena secreta la Sziget

0

O noua zi plina la Sziget in care i-am vazut live pe Shawn Mendes, Kygo, MO si Milky Chance si in care am descoperit si scena secreta din toaleta.

Acum 3 ani, MO isi serba ziua de nastere cu un concert foarte misto pe scena A38 de la Sziget. Ei bine, de data asta si-a serbat ziua de nastere cu un concert si mai misto pe Main Stage.

Ma bucur foarte mult pentru ea si ca a crescut asa mult si ca o apreciaza din ce in ce mai multi oameni. La ea chiar pot spune ca am fost fan de mic pentru ca am descoperit-o inca de la prima piesa lansata.

Inainte de MO insa i-am vazut si pe baietii de la Milky Chance, care din pacate au avut ceva probleme cu instrumentele si a trebuit sa cante cu unele imprumutate.

Chiar si-asa s-au descurcat onorabil. Astept sa-i revad saptamana viitoare la Awake Festival.

Omul zilei a fost insa Shawn Mendes, un pusti care acum 2-3 ani facea cover-uri pe YouTube si care acum e cap de afis la cele mai mari festivaluri din lume.

Si pe buna dreptate isi merita succesul pentru ca este foarte talentat si are o voce intr-adevar speciala.

Seara s-a incheiat cu un mega show marca Kygo, pe care l-am cam ratat la Untold saptamana trecuta, insa inainte de asta am trecut pe la A38 sa-i vad si pe Goo Goo Dolls si bine am facut, pentru ca suna foarte misto “Iris” live.

Show-ul lui Kygo a fost si el foarte misto. cu artificii, lasere si alte nebunii. Si cand ma gandesc ca acum 4 ani stateam langa el la concertul de la Casa Presei Libere.

Pe final de zi am descoperit si o scena secreta intr-una din toaletele de la festival, dar va las mai bine sa vedeti in vlog ce si cum.


Tot acolo vedeti si cum a fost spectacolul de teatru in aer liber de anul acesta.

What you SZI is what you GET.

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.