Am descoperit o scena secreta la Sziget

0

O noua zi plina la Sziget in care i-am vazut live pe Shawn Mendes, Kygo, MO si Milky Chance si in care am descoperit si scena secreta din toaleta.

Acum 3 ani, MO isi serba ziua de nastere cu un concert foarte misto pe scena A38 de la Sziget. Ei bine, de data asta si-a serbat ziua de nastere cu un concert si mai misto pe Main Stage.

Ma bucur foarte mult pentru ea si ca a crescut asa mult si ca o apreciaza din ce in ce mai multi oameni. La ea chiar pot spune ca am fost fan de mic pentru ca am descoperit-o inca de la prima piesa lansata.

Inainte de MO insa i-am vazut si pe baietii de la Milky Chance, care din pacate au avut ceva probleme cu instrumentele si a trebuit sa cante cu unele imprumutate.

Chiar si-asa s-au descurcat onorabil. Astept sa-i revad saptamana viitoare la Awake Festival.

Omul zilei a fost insa Shawn Mendes, un pusti care acum 2-3 ani facea cover-uri pe YouTube si care acum e cap de afis la cele mai mari festivaluri din lume.

Si pe buna dreptate isi merita succesul pentru ca este foarte talentat si are o voce intr-adevar speciala.

Seara s-a incheiat cu un mega show marca Kygo, pe care l-am cam ratat la Untold saptamana trecuta, insa inainte de asta am trecut pe la A38 sa-i vad si pe Goo Goo Dolls si bine am facut, pentru ca suna foarte misto “Iris” live.

Show-ul lui Kygo a fost si el foarte misto. cu artificii, lasere si alte nebunii. Si cand ma gandesc ca acum 4 ani stateam langa el la concertul de la Casa Presei Libere.

Pe final de zi am descoperit si o scena secreta intr-una din toaletele de la festival, dar va las mai bine sa vedeti in vlog ce si cum.


Tot acolo vedeti si cum a fost spectacolul de teatru in aer liber de anul acesta.

What you SZI is what you GET.

Previous articleZiua cu trap de la Sziget Festival 2018
Next articleNe-a cam plouat la Arctic Monkeys in ultima zi de Sziget
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.