5 motive sa mergi la Untold

Ne mai despart doar cateva zile de o noua editie a festivalului Untold, iar acum, in calitate de blogger oficial, am zis sa va dau pe ultima suta de metri cateva motive sa nu ratati acest festival.

Abonamente nu prea mai sunt, de cazare nici nu mai vorbesc, asa ca daca inca nu te-ai hotarat sa mergi la Untold, ar fi cazul sa te misti foarte repede daca nu vrei sa ratezi editia de anul acesta.

  1. Cluj Arena

Cand am aflat de Untold, acum 3 ani am fost foarte sceptic cu privire la un festival in mijlocul orasului. Pur si simplu, nu imi imaginam cum ar putea sa arate un astfel de festival. Ei bine, dupa prima editie am inteles in sfarsit ideea din spate, iar principala atractie a festivalului Untold o reprezinta stadionul Cluj Arena.

Trebuie sa stai doar 10 minute in tribune in timpul unui set de la main-stage ca sa intelegi despre ce vorbesc. Sa vezi de sus, zeci de mii de oameni care danseaza in acelasi timp si energia pe care o dau catre DJ si vice-versa. E un sentiment greu de descris in cuvinte.

2. Line-up-ul

Ar fi trebui sa fac cate un motiv in parte pentru fiecare din artistii care vin anul acesta la Untold. The Chainsmokers in varianta de live, Black Eyed Peas cu singurul show de festival de anul acesta din Europa, The Prodigy care o sa rupa arena in doua, Armin van Buuren care o sa inchida festivalul, Jason Derulo, Steve Aoki, Kygo, Diplo sunt doar cateva din numele care vor face show anul acesta la Untold.

De fiecare data cand merg la festivalul asta imi este imposibil sa ma impart intre scene pentru ca mereu e ceva misto care se intampla si-un artist pe care vreau sa-l vad live (chiar daca l-am mai vazut de n-spe mii de ori pana atunci).

3. Activitatile extra-muzicale

Sponsorii si partenerii festivalului vor pregati si anul acesta tot felul de activari care sa-ti ocupe din timpul si-asa limitat, dar care vor intregi intreaga experienta de festival.

De exemplu, cei de la Absolut au pregatit Absolut Party City, un spatiu de libera exprimare artistica ce va include o zona de Recording unde te poti inregistra cantand, o zona de GIF creativ unde poti crea GIF-uri surprinzatoare, o sticla iconica Absolut suprmadimensionala ce va fi colorata de cei care vin la festival si multe alte surprize.

De neratat party-ul din tramvai, o tura cu roata si spectacolele de teatru stradal.

4. Orasul

Faptul ca festivalul are loc in oras are si avantajele lui. Pentru ca dupa festival poti merge fie pe jos pana la locul unde esti cazat, fie poti sa iei un taxi (sau uber) foarte usor, fara sa faci o ora pana la un pat confortabil.

De asemenea, in timpul zilei, poti vizita Cluj-Napoca, un oras foarte frumos, ce are foarte multe de oferit. Aici va recomand neaparat o vizita in Gradina Botanica si sa urcati, evident pana pe Cetatuie pentru o vedere de ansamblu a orasului.

5. Exista beneficii si dupa festival

Daca tot vorbeam mai sus de bratarile de acces, ei bine acestea vor fi utile si dupa ce se termina Untold pentru ca acestea vor oferi reduceri sau alte facilitati la peste 70 de obiective turistice din Romania prin programul Romania All Inclusive.

Eu de obicei chiar pastrez bratarile de la festivaluri si mi se pare foarte tare ca pot fi folosite si dupa festival pentru a putea descoperi Romania. E tare chestia asta si pentru strainii care vin la Untold, dar si pentru romani, care acum au un motiv in plus sa exploreze tara.


Nu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt mega entuziasmat de editia de anul acesta si-abia astept sa ma intorc in mijlocul distractiei. Untold 2018 incepe joi, 2 august si tine pana isi termina Armin van Buuren setul luni dimineata, pe 6 august.

Ne vedem acolo!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.