5 piese de la Sean Paul pe care trebuie sa le asculti inainte de concertul sau de la Bucuresti

Sean Paul concerteaza saptamana asta la Bucuresti in cadrul turneului “Mad Love Tour” asa ca m-am gandit ca n-ar strica sa intram in atmosfera concertului cu 5 piese esentiale din cariera artistului jamaican.

Prima piesa cu care a intrat in atentia noastra si a intregii lumi a fost “Get busy” lansat in 2003 si cu care a stat 3 saptamani in Billboard Hot 100. Aceasta este inclusa pe albumul sau de debut “Dutty Rock” de pe care merita amintite si piesele “Like Glue”, “Gimme the Light” sau “I’m still in love with you“.

Tot in aceeasi perioada Sean Paul ajungea pe prima pozitie din Billboard Hot 100 si cu piesa “Baby Boy” in colaborare cu Beyonce, iar alaturi de Blu Cantrel cucerea UK Charts (dar si Romanian. Top 100) cu piesa “Breathe” pe care o puteti asculta un pic mai jos.

Trei ani mai tarziu, Sean Paul semna coloana sonora a filmului “Step up” cu piesa “Give it up to me” inclusa si pe albumul “Trinity” de pe care mai amintesc aici si piesele “Temperature” si “We Be Burnin‘”

Sarim cativa ani si ajungem in 2011 cand a lansat piesa “Got 2 Luv U” alaturi de Alexis Jordan. A fost foarte ascultata la noi in tara in perioada aia, motiv pentru care am si inclus-o in acest top.

Sean Paul a revenit in atentia noastra in urma cu doi ani alaturi de Dua Lipa si piesa “No Lie” dar si cu colaborarea cu Sia pe piesa “Cheap Thrills” cu care a depasit recent un miliard de vizualizari pe Youtube.

Bonus: Nu puteam sa nu includ aici si piesa care da numele turneului care ni-l aduce pe Sean Paul la Bucuresti. “Mad Love” a fost lansata la inceputul acestui an in colaborare cu David Guetta si Becky G si sunt convins ca ati auzit-o deja pe la radio-urile romanesti.

Cred ca acum putem spune ca suntem pregatiti de show-ul pe care Sean Paul l-a pregatit pentru noi pe 23 mai 2018 la Arenele Romane.

Daca nu ti-ai luat inca bilete, mi se sopteste in casca faptul ca ar mai fi cateva daca te grabesti.

Ne vedem acolo!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.