Snow relanseaza “Informer” dupa 25 de ani cu un videoclip filmat in Romania!

2

Pe 2 ianuarie 1993 cantaretul canadian Snow lansa ceea ce avea sa devina unul din hiturile anilor ’90.

Piesa se numeste “Informer” si daca analizezi un pic versurile, pe care ce-i drept e cam greu sa le intelegi, o sa-ti dai seama ca este vorba de o poveste chiar interesanta.

Piesa este inspirata din fapte reale pentru ca Darrin O’Brien (pe numele sau real) a fost turnat la un moment dat de catre un individ si-a fost acuzat pe nedrept de o crima pe care n-a comis-o. Ba chiar a si stat in inchisoare o perioada, timp in care a si compus aceasta piesa.

“Informer” a stat in fruntea clasamentului Billboard timp de 6 saptamani consecutive, iar albumul sau de debut “12 Inches of Snow”, care continea evident si aceasta piesa, a fost vandut in peste 8 milioane de exemplare in intreaga lume.

Ei bine, la 25 de ani de la lansarea acestui hit, Snow a venit la noi in tara pentru a filma videoclipul pentru varianta 2018 a acestuia mixata de cei de la Audiofreaks.

Cu ocazia vizitei sale in Romania de acum doua luni am avut ocazia sa stau si un pic de vorba cu Snow. Am dat de un artist cu picioarele pe pamant care nu alearga dupa faima si care se bucura intr-adevar de muzica.

Chiar va invit sa urmariti interviul cu el si sa vedeti reactia lui cand i-am aratat “coverul” facut de Nicolae Guta dupa “Informer” :))

Previous articleEste botvertisingul viitorul?
Next articleLine-up-ul complet de la LollaPalooza Berlin 2018
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.