Weekendul in care suntem toti irlandezi de St. Patrick’s Day

Dintre toate lucruile pe care regret ca le ratez in perioada asta cat sunt cu piciorul in gips, weekendul acesta de St. Patrick’s Day e cel mai important.

Mi-am facut un obicei in ultimii ani de a ciocni si eu unul din cele 13 milioane de pint-uri de Guinness in cinstea Sfantului Patrick pe 17 martie.

Din pacate insa, anul acesta sunt nevoit sa sarbatoresc la pat aceasta sarbatoare, asa ca va invit pe voi sa va distrati si pentru mine.

Anul acesta St. Patrick’s Day pica perfect intr-o zi de sambata, asa ca va puteti distra in voie fara sa va ganditi la munca de a doua zi.

Cei de la Guinness v-au pregatit in Bucuresti nu mai putin de 5 petreceri in stil irlandez in The Harp, Kilkenny Pub, St. Patrick, Terminus si in Primus, dar si in tara, in Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea sau Constanta.

Va fi insa cu siguranta sarbatoare in fiecare irish pub din intreaga lume asa ca va doresc ca cel putin o data sa spuneti si voi Slainte samabata aceasta.

Colegii obisnuiti de pint, Bunescu, Cismaru, Crivat si Tudoran vor face sambata turul celor 5 irish pub-uri din Bucuresti, iar pentru ca eu o sa stau acasa si-o sa inghit in sec, l-am delegat pe prietenul Dan sa se distreze in locul meu singura lui conditie fiind sa faca si un instagram takeover pe contul meu ca sa-mi faca si mai mult in ciuda, dar ca sa va arate si voua cum se distreaza ei de St. Patrick’s Day.

Daca va intalniti cu ei pe drum, aveti din partea mea un pint de Guinness fiecare si aici chiar vorbesc serios.

St. Patrick’s Day e probabil cea mai vesela si frumoasa sarbatoare “imprumutata” si la noi in tara si care cred eu ca se potriveste la fix si cu spiritul nostru. Se sarbatoreste insa in intreaga lume in peste 150 de tari de catre peste 70 de milioane de oameni.

Va invit asadar sa va alaturati si voi acestei sarbatori pe 17 martie si sa consumati, bineinteles resposabil, pinturile corespunzatoare de Guinness.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.