Trupele invitate la showcase-ul Mastering the Music Business

Mastering the Music Business, prima conferinta organizata in Romania pe tema industriei muzicale, a ajuns la ce-a de-a treia editie si este dedicata in special artistilor independenti dar si celorlalti profesionisti ai industriei muzicale (PR, agenti de booking, manageri, case de discuri, tour manageri, promoteri, etc.).

Aceasta va avea loc in perioada 20-22 martie 2018 in Sala Aula din incinta Ministerului Culturii si propune o serie de conferinte si workshop-uri foarte interesante.

Pe langa asta, la fel ca si anul trecut va exista si o sesiune de showcase ce va cuprinde doua seri de concerte ale trupelor aflate mai mult sau mai putin la inceput de drum.

Avand in vedere ca vor fi participanti din intreaga lume la acest eveniment este o oportunitate foarte buna pentru trupe sa se faca remarcate, iar pentru cei prezenti sa descopere trupe noi care pot fi manageriate, bookuite sau promovate.

Iata care sunt trupele si artistii selectati pentru editia de anul acesta.

Marti, 20 martie:
Miercuri 21 martie:
Concertele vor avea loc in Expirat, iar pentru posesorii de bilete la Mastering the Music Business accesul va fi gratuit. Vor fi anuntate insa si bilete pentru publicul larg in curand.
 Asta e genul ala de eveniment de la care n-ar trebui sa lipsesti daca activezi in industria muzicala romaneasca. Speakerii sunt foarte misto, atat cei internationali, cat si cei din Romania, si sunt convins ca vom afla multe lucruri interesante de-acolo.
Biletele pentru Mastering the Music Business s-au pus deja in vanzare si pot fi cumparate de-aici.
Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.