The Script si “reunire” Swedish House Mafia la NEVERSEA 2018

Asteptam de mult sa va anunt asta si se pare ca m-a prins, culmea, pe nepregatite anuntul organizatorilor. Avem, in sfarsit, primele nume confirmate la editia de anul acesta a festivalului NEVERSEA!

Am lipsit motivat anul trecut, pentru ca am fost la EXIT in aceeasi perioada, insa anul acesta, in ciuda tentatiei foarte mari de a merge la Rock Werchter, am zis ca nu mai ratez Neversea.

Mi-a placut intotdeauna sa prind festivalurile inca de la prima editie si imi pare un pic rau ca am ratat editia de debut de anul trecut.

Dar destul despre mine, hai sa vedem ce artisti vedem la NEVERSEA 2018.

In primul rand sunt foarte entuziasmat pentru THE SCRIPT. E una din trupele mele preferate si sunt tare fericit ca voi avea ocazia sa-i ascult si sa-i vad live in Romania. I-am mai vazut de trei ori, insa fiecare concert The Script este foarte tare, iar modul in care Danny interactioneaza cu publicul o sa va faca mandri ca v-ati cumparat abonament la Neversea.

Pana se confirma si oficial, se pare ca o sa avem un fel de Swedish House Mafia reuniti la Neversea, dar pe bucati. Axwell si Ingrosso revin in Romania dupa nebunia de anul trecut de la Untold, iar Steve Angello promite si el un show spectaculos.

John Newman ar trebui sa primeasca cetatenie romaneasca la cat de des ne-a vizitat in ultimii patru ani. De fiecare data insa a oferit un show energic si inteleg de ce e pe lista tuturor festivalurilor. O sa-l vedem si la Neversea. Can we love him again?

Nu vor lipsi nici legendarii Scooter si chiar daca dinamovistul din mine nu mai suporta piesa aia cu “Maria Maria”, tre’ sa recunosc ca oamenii astia sunt de neratat si de vazut live macar o data in viata.

Credeai ca e tot? Mai avem: Alan Walker, Hardwell, Redfoo, W&W, Sunnery James&Ryan Marciano, Nina Kraviz, Jamie Jones, Dub Fx, Camo & Krooked, Chase & Status (DJ Set), Modestep, Noisia și Pendulum (DJ Set) completeaza primul val de artisti confirmati astazi la Neversea.

Cea de-a doua editie a festivalului Neversea are loc in perioada 5-8 iulie 2018 pe plaja Neversea din Constanta.

Abonamentele s-au pus deja in vanzare pe neversea.com si se pot cumpara in acest moment cu 449 de lei + taxe. Pretul unui abonament VIP costa 900 de lei + taxe.

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.