The Chainsmokers, Jason Derulo si multi altii confirmati la Untold 2018!

Recunosc ca anuntul de azi de la Untold m-a luat total pe nepregatite! Ma asteptam sa mai anunte ceva nume noi in aceasta perioada, insa faptul ca au fost confirmati cei de la The Chainsmokers este o surpriza foarte placuta.

Ce e insa si mai interesant este ca sunt pusi la categoria Live Acts si nu la DJs, ceea ce ma duce cu gandul la faptul ca duo-ul american o sa vina cu un show un pic mai altfel decat ne-au obisnuit pana acum. Asta se leaga si de directia muzicala pe care-au avut-o single-urile pe care le-au lansat anul acesta si sunt convins ca o sa fie mult mai misto decat a fost anul trecut la Sziget.

2ND ARTIST ANNONCEMENT – UNTOLD 2018

BOOM!💥 Here is the 2ND ARTIST ANNOUNCEMENT📢
The Alpha Pack is getting stronger!🐺
16 now and more headliners and many more artists to follow!💪
Pick your favorite!🔝

Posted by UNTOLD on Tuesday, March 27, 2018

Tot astazi au mai fost confirmate cateva nume foarte misto. Dupa ce anul trecut si-a facut de cap la Neversea, anul acesta a sosit randul Untold-ului pentru Jason Derulo. Tiesto revine la Cluj-Napoca alaturi de Don Diablo, Tujamo si Fedde Le Grand.

KSHMR, Danny Avilla, The Asteroid Galaxy Tour si Will Sparks completeaza momentan line-up de pe mainstage, in vreme ce pe scenele Alchemy si Galaxy ii vom vedea pe Paul Kalkbrenner, Pan-Pot, Jamie Jones, Seth Troxler, Borgore si pe The Glitch Mob (DJ Set).

Anuntul de azi vine in completarea celui de acum cateva saptamani in care-au fost confirmati Armin van Buuren, The Prodigy, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Kygo si multi altii.

Cea de-a patra editie a Untold Festival are loc in perioada 2-5 august 2018 in Cluj-Napoca, iar daca nu v-ati cumparat inca abonamente eu zic sa va grabiti pentru ca mai mult ca sigur o sa fie sold-out curand. Mai urmeaza si alte anunturi, line-up-ul urmand sa se mareasca in perioada urmatoare.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

  1. The Chainsmoker, dupa cate am vazut, la UMF, si-au cantat si live pisele, deci cred ca de aceea sunt trecuti la live acts.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.