Lana del Rey, ultimul cap de afis confirmat la Sziget Festival 2018

Editia cu numarul 26 a festivalului Sziget are sanse sa intre in topul celor mai tari de pana acum, mai ales dupa ce azi a fost confirmat si ultimul headliner al festivalului.

Alaturi de Arctic Monkeys, Kendrick Lamar, Gorillaz, Mumford & Sons, Dua Lipa si Kygo, Lana del Rey completeaza lista artistilor care vor incheia fiecare dintre cele sapte seri de la Sziget Festival 2018.

Alaturi de ea, astazi au mai fost confirmati si Fever Ray, BØRNS, Asaf Avidan, Don Diablo, AURORA, Unknown Mortal Orchestra, ZHU, TUJAMO si multi altii.

Line-up-ul arata absolut demential si mi se pare foarte tare ca toti headlinerii se afla la prima prezenta la acest festival.

Sziget Festival are loc in perioada 8-15 august 2018 pe Insula Obuda din Budapesta. Abonamentele sunt de ceva vreme puse in vanzare, iar la momentul actual se pot cumpara la pretul de 299 de euro pentru cele 7 zile de distractie. Optional exista si abonamente de 5 zile la 275 de euro sau de 3 zile consecutive la pretul de 189 de euro.

Cu cine ma vad anul asta la Sziget?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.